Capu (nyk. Poju), Cirun pentu

Lisätty sivulle: 2007-07-02

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Capu (nyk. Poju), Cirun pentu
7/2007 Capu sai kodin kotihoitajansa luota Hyvinkäältä.

***

Kuulumisia kodista:

2.1.2008 Poju herra on kasvanut jo melkein miehen mittoihin :) 7kk tuli ikää ja vaa’an mittari heilahtaa 30kg paremmalle puolelle. Pojun kanssa on kaikki menny todella hyvin, suuri kiitos kuuluu siitä Cirulle, Pojun emolle joka pitää pienokaistaan kurissa. Pentumaiseen tapaan Pojun mielestä kaikki on ihanaa ja kivaa, lehdet, roskat, sukat, ihmiset, koirat jne. Tosin koirapuistossa ei uskalleta leikkiä, mikäli oma mamma-koira ei ole mukana :D Taitaa Poju olla pikkasen mammanpoika.

Pentukoulussa ollaan käyty ja hyvin osataan peruskäskyt, paitsi silloin kun ei vaan millään kiinnosta/ehdi. Lenkillä parasta on kepit ja melkein koko ajan onkin joku risu suussa, välillä herra on kyllä suuruuden hullu ja raahaa melkein parin metrin oksia mukanaan eikä meinaa ymmärtää että miksi niitä ei saa tuoda sisälle. Metsissä on kiva juosta vapaana, mutta koko ajan pidetään huolta missä emäntä on ja tulee kyllä heti luokse kun pyytää. Luonteeltaan Poju on todella ihana ja aamuisin herra tykkääkin tulla kainaloon nukkumaan, tosin sinne ei enää kovin hyvin mahduta. Olen niin kiitollinen että “löysin” Rekut, koska yhdistyksen kautta olen saanut kaksi maailman ihaninta koiraa, Cirun ja Pojun. Vaikka itse sanonkin niin Pojusta tulee komea koira isona :) Terkuin: Niina, Ciru ja Poju

18.7.2007 Lisätty Pojulle kuvia kodista.

***

Urospentu, noin 4vkoa

2.7.2007 Sivuillamme kotia etsinyt Ciru-tyttönen synnytti hoitopaikassaan 6 pentua. Pennut syntyivät 31.5.07 ja niistä viisi on poikia: Capu, Casper, Casimir, Castro ja Consta. Ainoan nartun nimeksi tuli Chiqi.

Luonteeltaan pienokaisten emo Ciru on äärettömän kiltti ja rauhallinen. Sen säkä on noin 60cm.

Pentujen isästä meillä ei ole tietoa, eikä Ciru ole sitä meille halunnut kertoa:). Pennuista kasvaa joko keskikokoisia tai isoja, ja siitä syystä etsimme mielellään koirakokemusta omaavia koteja.

Kaikki pennut on sosiaalisia ja elävät hoitokodissa perheen keskellä. Pennut luovutetaan viikolla 30.

Tulevan omistajan tulee sitoutua kouluttamaan pentu yhteiskuntakelpoiseksi, ja mahdollisesti osallistua esimerkiksi paikallisen koirakoulun pentukoulutukseen ongelmien välttämiseksi. Tulevaisuudessa olisi myös suotavaa steriloida/ kastroida koira, uusien vahinkopentujen välttämiseksi.

Pennut luovutetaan kolmeen kertaan madotettuina, eläinlääkärin tarkistamina, sekä tunnusmerkittyinä. Kulukorvaus pennuista on 150 €.

Capu on pentueen esikoinen ja tarkkailija. Muitten leikkiessä Capu usein istuu “vahtipaikalla” josta välillä syöksyy leikkiin mukaan. Uusia asioita tutkitaan varovasti ja on muutenkin erittäin rauhallinen poika. Välillä kyllä intoutuu kunnon painiotteluun toisten pentujen kanssa.