Buddy

28.08.2016

Alkuperä: Suomi

Buddy lensi sateenkaarisillalle lokakuussa 2022.

***

1.10.2018 Buddy sai kodin.

Upea amstaffipoika Buddy kaipailee harrastavaa kotia

6.8.2018

Pian kaksi vuotta täyttävä amstaffi Buddy odottelee omaa kotiaan. Buddyn kanssa on kovasti tehty töitä hihnakäytöksen kanssa ja lenkit sujuvatkin nykyään huomattavasti paremmin. Poika ottaa kontaktia taluttajaan ja toisten koirien ohi osataan jo kävellä, toki välillä täytyy perään hieman vilkaista.
Buddy on tavannut myös koirakavereita ja innokkaasti haki kaveria leikkiin, joten ihan mahdottomuus ei olisi, että uudessa kodissa olisi koirakaverina narttu odottamassa. Kissojen kanssa Buddy ei tule toimeen. Buddy kaipailee aktiivista kotia, jossa ollaan valmiita panostamaan koiran koulutukseen sekä mahdollisesti myös harrastamaan Buddyn kanssa. Buddya ei luovuteta ensimmäiseksi koiraksi ja tulevalta omistajalta odotetaan kokemusta joko amstaffeista tai vastaavista roduista.

18.07.2018

Buddy on nuori ja energinen amstaffi uros, joka etsii uutta kotia. Luonteeltaan Buddy on avoin ja erittäin ystävällinen, joka tarvitsee vielä paljon tapakoulutusta. Innostuessaan hyppii vasten ja saattaa satuttaa tahtomattaan, tästä syystä Buddy ei sovi lapsiperheeseen. Hihnakäytös kaipaa myös opettelua, vetää melko paljon ja huomatessaan jotain mielenkiintoista, korvat katoavat mystisesti. Vastaantulevia koiria saattaa jäädä vaanimaan odottaen toisen koiran reaktiota ja vastaa kyllä mahdolliseen rähinään. Buddy ei välttämättä tule toimeen toisten urosten kanssa, kissoja tykkää jahdata ja tästä syystä sijoitetaan ainoaksi eläimeksi. Buddylle ihanteellinen koti olisi joko rivi-tai omakotitalossa ja aktiivisen luonteensa vuoksi tarvitsee harrastavan sekä amstaffeista kokemusta omaavan kodin. Buddy on kotihoidossa Vantaalla ja poikaan pääsee sovitusti tutustumaan.