Bruce (nyk. Poirot)

Lisätty sivulle: 2008-02-17

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Bruce (nyk. Poirot)
12.3.2008 Bruce sai kodin Hämeenlinnasta Ruskan kaverina.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

15.11.2008 Lisätty kuva VUODEN RESCUE 2008-voittajalle:)

14.7.2008 Lisätty Poirotille uusia kuvia.

***

Uros, noin 4v.

24.2.2008 Brucessa on jotain todella sympaattista sillä se tuntuu valloittavan jokaisen vastaantulevan ihmisen samantien puolelleen. Eräskin nainen toteaa vastaantullessaan, että minulla on ihanan naurava kaveri hihnan päässä:). Eli Brucella näitä faneja tuntuu riittävän:)

Oli mahtavaa huomata että Bruce oli muuttunut kovasti jo viikon sisällä. Epävarmuus oli täysin poissa astellessani Brucen häkkiin sisälle ja vastassa minua oli iloisesti häntää heiluttava herrasmies. Bruce halusi kovasti läheisyyttä ja huomiota ja se heittäytyi kyljelleen eteeni rapsuteltavaksi. Narttukoiraa Bruce lähestyi varovaisen kiinnostuneesti ja eipä mennyt kauaakaan kun poika olisi ollut valmiina jo leikkimään uuden ystävänsä kanssa:): Myös narttukoiran taluttajan luokse Bruce asteli oma-aloitteisesti ja keimaili tämän edessä huomiota hakien. Enpä ole vielä ihmistä tavannut, jota Bruce ei olisi onnistunut lumoamaan:).

17.2.08: Reg nro. 8954 on arviolta noin 4-vuotias uroskoira Tallinnan Loomade Hoiupaikissa. Sen säkäkorkeus on noin 55cm. Bruce on löydetty 12.2.08.

Bruce tutkailee häkissään hiljaisena ohimeneviä ihmisiä. Se ei oikein tunnu tietävän kuinka suhtautua häkin eteen pysähtyviin ihmisiin ja minuakin se tutkailee hiukan epävarman oloisena. Menen häkkiin sisälle ja käännyn sivuttain jotta Bruce saa rauhassa tulla haistelemaan minua. Tarkasti poika haisteleekin ja ilmeisesti toteaa minut pian vaarattomaksi koska työntää päänsä takaapäin kainalooni:). Bruce haluaa rapsutuksia ja alun epävarmuus katoaa hyvin nopeasti.
Nätisti Bruce antaa laittaa hihnan kiinni ja lähdemme kävelylle tämän uuden tuttavuuteni kanssa.

Brucen kanssa kävellessä hihna kiristyy välillä, mutta se on helppo hallita koska säkäkorkeutta pojalta löytyy vain noin 55cm. Ulkoaitauksessa Brucen mielenkiinto kohdistuu täysin kaikkiin vieraisiin tuoksuihin ja paikkoja pitää merkata useaan otteeseen:). Toisia koiria Bruce tutkailee hiljaisena häkin toiselta puolelta.

Brucelle selvästi tärkeää on ihmisen läheisyys ja huomion saaminen. Se tuntuu olevan vain tällä hetkellä hieman ymmällään tarhalle joutumisesta, vieraista ihmisistä ja metelistä. Kävin vielä myöhemmin moikkaamassa Brucea sen häkissä ja hetihän poika minut tunnisti. Häntä heilui ja epäluuloisuus oli täysin poissa. Kun istuin maahan poika pyyhälsi samantien syliini makoilemaan:). Jossain vaiheessa Bruce äkkäsi vieressä olevan hanskani ja senhän poika sitten päätti napata suuhunsa. Sillä sitten olisi pitänyt leikkiä:).

Bruce odottaa Tallinnassa uutta omistajaansa. Brucen kulukorvaus on 100 euroa. Bruce on valmis matkustamaan uuteen kotiin alkaen 6.3.