Brigitte Bardot (nyk. Fio)

Lisätty sivulle: 2014-09-29

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Brigitte Bardot  (nyk. Fio)
12/2014 Fio sai kodin Jyväskylästä.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

13.3.2015 Tallinnassa tarhalla syntynyt Fio (ent. Fiona / Brigitte Bardot) muutti meille maaseudun rauhaan joulukuun alussa. Aktiivinen ja varsin ihmisrakas pentu kelpasi seuraksi myös perheen 12-vuotiaalle snautseri herralle. Pienen alkujännityksen jälkeen Fio kotiutuikin nopeasti meille ja tuleekin hienosti toimeen 1,5v. tyttäremme kanssa. Lenkkeilemme melkein päivittäin metsässä, jossa Fio saakin juosta vapaana. Varsinkin kauriin jäljet ovat kovin kiinnostavia ja välillä neiti tuijottaakin isäntää kysyvästi, että eikö näitä voitaisi seurata vielä vähän pidemmälle… Kokoakin Fiolle on tullut ihan kiitettävästi., sillä 8kk:n iässä säkä huiteli hieman alle 60cm:ssä ja painoakin oli hieman päälle 20kg. Lyhyesti sanottuna Fiosta on tullut varsin reipas ja nätti koiraneiti ja hyvä lisä perheeseemme.

***

Leikattu narttupentu noin 5 kk

23.11.2014 Fiona matkasi kotihoitoon Orimattilaan.

18.11.2014 Fiona etsii uutta kotia lapsen astmaoireiden vuoksi. Fiona on äärettömän ihmisrakas ja suhtautuu muihin koiriin mukavasti. On kiltti ja nopeasti oppivainen, hurmaava ja rakkautta täynnä oleva tyttö. Isäntäväkeen suhtautuu aina positiivisesti ja on erittäin innokas ja positiivinen. Tekee tarpeensa hyvin ulos kun vain käy säännöllisesti ulkona. Syö hyvin ja yöt on nukkunut hyvin. Fionan kanssa on käyty paljon metsälenkeillä, nauttii siellä suunnattoman paljon, vapaana en ole uskaltanut vielä pitää, koska saattaisi lähteä rusakoiden yms perään.

***

1.11.2014 Brigitte Bardot (nyk. Fiona) sai kodin Helsingistä.

***

Leikattu narttupentu noin 3 kk

12.10.2014 Brigitte Bardot (15805) saapui kotihoitoon Somerniemelle (Somero).
Brigitte Bardotia ollaan menossa katsomaan, joten tällä hetkellä ei oteta kyselyitä enempää vastaan.

29.9.2014 Brigitte Bardot (15805) odottaa kotia yhdessä kahdeksan sisaruksensa kanssa Tallinnan tarhalla. Se on ystävällisen saksanpaimenkoirasekoitusemon pentu, jonka isästä ei ole tietoa. Brigittestä tulee isona ainakin keskikokoinen tai suuri. Se on ihmisystävällinen, toki uudet asiat, voivat aluksi hetken jännittää. Bridgitte etsii kotia, joka on valmis opettamaan pennulle mm. sisäsiisteyttä ja hihnassa kävelyä, koska tarhalla pennut ovat saaneet leikkiä ja remuta yhdessä, eikä se vielä osaa käytöstapoja. Brigitte etsii kotia, jossa on koirakokemusta ennestään ja kärsivällisyyttä elää eläväisen pennun kanssa sekä aikaa energisen pennun kanssa elämiseen.

Koira luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna, loishäädettynä sekä leikattuna. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Koiran mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun. Kulukorvaus leikatusta koirasta on 300 euroa.