Breiden

Lisätty sivulle: 2011-08-06

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Breiden
20.6.2012 Breiden sai kodin Kruusilasta

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

23.7.2012 Breiden kotiutui meille tänne Valkjärvelle noin kuukausi sitten. Kaveri on iloinen ja ystävällinen höselö, kaikkeen pitää osallistua. Hyvin on jo oppinut talon tavoille ja tottelevaisuuskin onnistuu, kunhan jaksaa vaatia. Namin kanssa toiminta onkin sitten nopeampaa :)

Uimista Breiden rakastaa yli kaiken ja ollaankin oltu muutamia kertoja järvellä. Pihallakin käy aina auton luona toivomassa, että jos vaikka lähdettäisiin. Vapaana ei olla vielä kaveria pidetty, mutta ollaan laitettu pihalle 20 metrinen hihna, jossa voidaan leikkiä ja riehua. Välillä on kyllä joutunut hihnaa lyhentämään, kun syö muuten karviaispuskat tyhjiksi raakileista.

Meidän Tytti koiraan tutustuminen ei sitten sujunutkaan niin mallikkaasti tai olisihan se Breidenin puolesta sujunut, tämä kun oli herrasmiehenä heti ihastunut rouvaan, mutta Tyttipä ärhenteli ja yritti käydä päälle. Tytti on n. 12-vuotias sakemannimix Tallinnan Varjupaikasta ja on kotiutunut meille reilut 10 vuotta sitten. Laitettiinkin Breidenille ensin oma huone ja koiraportti, jottei olisi alkanut pelkäämään pirttihirmua. Tytti sitten tarvitsi kuitenkin vain hiukan päivitystä olemiseensa eli ettei ole sen asia päättää ketä meillä asuu. Sen jälkeen rouva rentoutuikin selvästi ja nykyään tulevat hyvin toimeen keskenään, tosin Breiden on tukevasti Tytin tassun alla :) Meidän kissojen kanssa Breiden tulee mainiosti toimeen.

***

Uroskoira, noin 4v.

15.5.2012 Breiden edelleen odottelee omaa kotia hoitopaikassaan Pärnussa. Tuoreita kuulumisia tulossa.

4.10.2011 Breiden on 4 vuotias uroskoira kotihoidossa Pärnussa.

Ystävällinen Breiden asustelee hoitopaikassaan leikkisän narttukoiran kanssa. Tämä pariskunta tulee mainiosti toimeen, tulevasta kodista olisikin hyvä löytyä narttukoira pojan seuraksi. Breiden on perustottelevainen ja taitaa yleisimmät käskyt. Herra etsii harrastavaa kotia, jossa ollaan innokkaita lenkittämään, leikittämään ja muuten aktivoimaan tätä vahvaa urosta. Breiden on myös innokas uimari :) Tulevassa kodissa olisi hyvä olla palveluskoirakokemusta.

Breidenistä löytyy hieman vahtiviettiä, joten paras asumismuoto pojalle olisi omakotitalo, jossa on aidattu piha ja narttukoira seurana. Breiden tulee myös kissojen kanssa toimeen.

Breiden luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna ja loishäädettynä. Lisäksi pojalla on EU-lemmikkipassi josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kastroidun koiran kulukorvaus on 250 euroa.