Bossu (nyk. Ponsu)

Lisätty sivulle: 2007-01-11

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Bossu (nyk. Ponsu)
2/2007 Bossu sai kodin Itä-Suomesta

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

20.4.2009 Ponsulle kuuluu hyvää. Otin hänelle toisen koiran, pari kissaa ja pupua kaveriksi. Eipähän hänen tarvi koskaan enää olla yksin. Kuvia laitan tulemaan jahka joku auttaa, ite oon niin hölmö näitten koneitten kanssa etten edelleenkään osaa. En oo kyllä ees viittiny opetella, pitänee tehdä se.

Mutta jokatapauksessa, nyt tiedätte että Ponsu voi hyvin. Eipä ole tarvinnut Ponsun ottamista harmitella. Hänestä on tullut luottavainen ja iloinen koira, mitä hän ei todellakaan alussa ollut. Raukka pelkäs ihan kaikkea ja kaikkia, linnunlaulukin sai tutisemaan. Todella suloinen muhnukka on Ponsu. Ainoastaan remmissä toisille koirille räyhääminen on ja pysyy. Ja joittenkin autojen perään saattaa rynnätä.Mie oon kaikenlaista konstia siitä eroon pääsemiseksi kokeillu, en enää keksi mitä tekisin. Kastraatiokin vain pahensi asiaa, outoa mutta totta. Ehkä täytyy kokeilla kuonopantaa, joku sitä suositteli.

25.3.2007 Bossu, nyk. Bonsu on kotiutunut oikein hyvin! Bonsu saa kaverikseen kissan, joten touhua riittää jatkossakin.

***

Uros, noin 1-2v.

11.1.2007 Bossu on nuori uros, noin 1-2-vuotias. Bossu on ystävällinen koira, kuka oli heitetty lentokentälle autosta yhdessa 2 koiran kanssa ennen joulua. Ihminen, kuka löysi ja huolehdi koirista siella lentokentällä, otti yhteyttä Tallinnan Hoiupaikkaan, mutta valtio ei ollut valmis maksaman koirien tuonnista sinne. Haapsaluun ei haluta niita vieda, kun siella on hirveää. 2 koira on löytanyt jo uudet kodit,mutta Bossu ei. Hän on nyt hoidossa yhden tytön siskon luona kerrostalossa. Luovutusmaksu 150 e.

Bossu on kooltaan n. 50-60 cm ja painaa n. 25-30 kiloa.