Bosse

10/2014 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi

Ranskanbulldoggi Bosse etsii kotia

26.1.2019

Bosse on neljävuotias ranskispoika, joka etsii kotia omistajan muuttuneen elämäntilanteen vuoksi. Bosse on alussa hieman epäileväinen uusia ihmisiä kohtaan, saattaa haukkua ja hieman murrata mutta hetken päästä herkut vieraaltakin kelpaavat. Rauhallinen ja Bossen ehdoilla tapahtuva lähestyminen on herran mieleen. Hihnakävely on reipasta ja vaatii hieman opettelua ettei joka paikkaan tarvitse säntäillä. Bosse tulee huonosti toimeen lasten kanssa, joten tästä syystä poikaa ei sijoiteta lapsiperheeseen vaan hakusessa olisi rauhallinen aikuiskoti. Yksinollessaan saattaa haukkua tai ulvoa joten kerrostalo ei näin ollen ole paras vaihtoehto. Toisten koirien kanssa on ollut vähän tekemisissä ja mikäli tulevassa kodissa olisi koirakaveri tarjolla, koirien on hyvä tavata ainakin kerran ennen kotiutusta. Tässä varmasti samankokoinen narttukoira olisi varmempi vaihtoehto kuin uros. Bosse on sijaiskodissa Espoossa mihin poikaan pääsee sovitusti tutustumaan.

Kulukorvaus

Eläinlääkärikulut nousevat koiran rotuominaisuuksien takia korkeiksi, joten näiden koirien kohdalla kulukorvaus on 450 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja nelosrokotteen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus ja kennelyskä), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Koiran mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

Jonna / 045 608 0787

Soittoajat: ma-ti 16-20 sekä la 14-18, muina aikoina kyselyt sähköpostitse

jonnarekkurescue.com

Kyselyt puhelimitse AINOASTAAN edellämainittuina ajankohtina! Toivon ensimmäistä yhteydenottoa puhelimitse.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme.

Huomioithan kuvausta lukiessasi, että eläimen käytös yleensä muuttuu ainakin jonkin verran sen kotiuduttua! Varaudu etukäteen mahdollisiin ongelmiin, koska koirat ovat yleensä kouluttamattomia ja koulutus/sopeutuminen vie oman aikansa. Eläintä ei tule ottaa koskaan säälistä.