Booker (nyk. Otto)

Lisätty sivulle: 2007-02-05

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Booker (nyk. Otto)
2/2007 Booker sai kodin Tampereelta

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

14.12.2008 Muuton myötä Otto (Booker) ja toinen koiramme Sepe pääsivät maalaiskoiriksi. Täällä on aidattu piha missä temmeltää ja pihakin on sen näköinen, että kaksi koiraa on juossut puskia ympäri. Ja välillä niiden läpikin… :) Otto on kasvanut n. 40 kiloiseksi karvakasaksi. Luonne pojalla on aivan mahtava, iloinen ja kiltti. Aika vallaton on innostuessaan :)Perheeseemme syntyi esikoistytär heinäkuussa ja molemmat koirat ovat ottaneet uuden perheenjäsenen hyvin vastaan. Otto on aina valmiina putsaamaan pieneltä naaman. Mitään erikoisia harrastuksia emme harrasta kummankaan koiran kanssa. Paljon ovat pihassa juoksemassa ja temmeltämässä.

***

Urospentu, synt. 14.11.2006

Hogan, Cena, Booker, Nitro, Mysterio ja Edge ovat 6 mustaa urospentua Tallinnan loomade hoiupaikissa reg 4765-4770. Booker ja Edge ovat pidempikarvaisia ja loput 4 lyhytkarvaisia.

Pennut ovat syntyneet 14.11.2006 työmaa-alueelle, josta ne 30.1 siirrettiin tehon tarhalle kotia etsimään. Pentujen emä toimii alueella vahtikoirana. Emä on väriltään musta ja on noin saksanpaimenkoiran kokoinen. Isä on puolestaan naapurin musta keskikokoinen uros.