Bono

Lisätty sivulle: 2008-08-18

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Bono
27.8.2008 Bono sai kodin Porista

***

Uroskoira, noin 1,5v.

24.8.2008 Bono on pirteä veijari, joka nukkuu mielellään vieressä ja viihtyisi siinä kauemminkin, ellei tulisi kuuma. Bono sopii ihmiselle, jonka hermot kestävät haukkuvaa koiraa. Bono haukkuu vieraille äänille, ihmisille ja koirille sekä ilmaisee samoin myös kiihtymystään, innostustaan jne. Osaltaan äänekkyys voi johtua uudesta paikastakin. Kerrostalo ei ole oikea asumismuoto.

Bono rakastaa ulkoilua ja vetää hihnassa vauhdilla uusien hajujen perässä. Kurssi koirakoulussa olisi tosi hyvä juttu. Himomaratoonarille tämän mallinen pitkäselkäinen, matalajalkainen pötkylä ei liene paras vaihtoehto, mutta ulkoiluseuraa Bonosta saa kyllä milloin vain. Bono kaipaa toimintaa ja tekemistä, myös silloin kun jää yksin kotiin. Tyttökoira voi tulevassa kodissa olla seurana, Bonon mielestä on mahtavaa leikkiä ja painia. Muita in-asioita ovat vinkulelut, pallot ja luut. Luovutusmaksu 150 e.

19.8.2008 Bono ei varsinaisesti käy ihan pikkukoirasta, vaikka matalajalkainen onkin. Painoa on kertynyt 22,5 kg. Hoitopaikassa on narttukoira, jonka takapuolessa Bono häärää. Kastrointia suositellaan muutenkin. Rauhallista kissaa kohtaan Bono osoittaa kiinnostusta, mutta ei vihamielisyyttä. Bono on Turussa.

18.8.2008 Bono on suomalainen, puolitoistavuotias rescuekoira, johon omistaja kyllästyi. Bono on elänyt suuren osan elämäänsä kuuleman mukaan autossa ja ulkovarastossa, siksi sillä ei ole kaikki käytöstavat vielä hallussa. Sisäsiisteydestä ei ole vielä tietoa.

Bono on korkeudeltaan n. 40 cm, eli ei kovin korkea, voimakas se kyllä tosin on. Riehakas ja aktiivinen, ilmesti ulkonäöstä päätellen corgisekoitus. Toinen osapuoli voisi olla vaikka valkoinen paimenkoira, mutta arvailuksi tämä jää. Bono tarvitsee aktiivisen omistajan, joka jaksaa paneutua sen kasvatukseen. Kiikoisissa hätämajoituksessa.