Bondi

19.10.2017

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi

Palloleikit ovat Bondin mielestä ihan parasta

22.07.2020 Nuori dobermann uros Bondi etsii koirakokemusta omaavaa kotia. Energinen Bondi ottaa vieraat vastaan ystävällisesti, saattaa innoissaan hypähtää ihmistä vasten, lopettaa pyydettäessä ja jatkaa sitten omia touhujaan tai ilmaantuu vierelle kerjäilemään rapsutuksia. Osaa joitakin peruskäskyjä mutta kaipaa vielä koulutusta sekä aktivointia. Hihnassa hieman vetää, on kuitenkin hallittavissa. Bondi tulee hyvin toimeen narttujen kanssa, urosten kaveriksi poikaa ei luovuteta. Lapsien tai kissojen kanssa toimeentulosta ei ole tietoa, joten kissaton ja lapseton koti olisi hakusessa. Yksinolo sujuu pojalta hienosti tuhoja tekemättä ja sisäsiisteys on myös hallussa. Bondille etsitään mielellään harrastavaa kotia joko rivi-tai omakotitalosta ja tulevalta omistajalta odotetaan kokemusta dobermanneista tai vastaavista palveluskoiraroduista. Ei sijoiteta ensimmäiseksi koiraksi. Bondi on sijaiskodissa Uudellamaalla jonne poikaan pääsee sovitusti tutustumaan.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 450 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja nelosrokotteen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus ja kennelyskä), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Koiran mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

Minna / 050 307 1742

Soittoajat: ma-su klo 15-20

minnarekkurescue.com

Kyselyt puhelimitse AINOASTAAN edellämainittuina ajankohtina! Toivon ensimmäistä yhteydenottoa puhelimitse.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.

Huomioithan kuvausta lukiessasi, että eläimen käytös yleensä muuttuu ainakin jonkin verran sen kotiuduttua! Varaudu etukäteen mahdollisiin ongelmiin, koska koirat ovat yleensä kouluttamattomia ja koulutus/sopeutuminen vie oman aikansa. Eläintä ei tule ottaa koskaan säälistä.