Bobby

Lisätty sivulle: 2012-01-20

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Bobby
4.3.2012 Bobby sai kodin Turusta

***

Uroskoira, noin 10v.

2.2.2012 Bobby nuortuu päivä päivältä ja se on toipunut operaatiostaan todella hyvin. Bobby on todella iloinen ja leikkisä. Ja vaikuttaa näkevän todella hyvin, vaikka silmissä on pientä harmautta. Ikää voi olla paljon arvioitua vähemmän. Kenties 8 vuotta. Uusia kuvia piristyneestä papasta lisätty.

23.1.2012 Bobbylle lisätty uusia kuvia, toipuminen leikkauksesta sujuu hyvin.

20.1.2012 Bobby on hauska ja mukava, pienikoikoinen vanha pappa koiruus. Bobby on erittäin ystävällinen ja sillä on hyvä luonne. Bobby on ikäisekseen hyvin pirteä pakkaus minkä kuvistakin näkee ja todellista ikää on vaikea uskoa. Bobby on ollut kotikoirana, muttei siitä ole pidetty kovin hyvää huolta eikä omistaja ole tulossa noutamaan sitä tarhalta takaisin kotiin. Bobby etsiikin nyt uutta kotia josta saisi nauttia eläkepäivistään. Bobbyn menoa ei juuri haittaa, että se on jo sokea – kuulossa sen sijaan ei ole mitään vikaa.

Bobby löydettiin auton töytäisemänä kadulta ja se röntgen kuvattiin. Uusia vammoja ei todettu, mutta havaittiin vanha hoitamaton vamma lantiossa, ahtaan lantion vuoksi koiralla on nyt suolistotukos (syötyä luumassaa rtg kuvissa havaittu). Bobbylla ei ollut vaikeuksia herätä röntgenkuvia varten tapahtuneesta nukutuksesta, saman nukutuksen aikana Bobbylle tehtiin hammashuolto. Suolistotukos leikattiin tänään – leikkauksessa löydettiin paljon karvaa, luun palasia, hiuksia ja hiuspompuloita. Suolitukoksen leikkauksesta toipumisen uskotaan menevän ongelmitta koska Bobbyn yleiskunto on hyvä.

Koira luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna sekä loishäädettynä. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Kulukorvaus yli 10-vuotiaista veteraaneista on 100 euroa.