Bobbi (nyk. Susi )

Lisätty sivulle: 2009-03-30

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Bobbi (nyk. Susi )
3.5.2009 Bobbi sai oman kodin Vantaalta

***

Kuulumisia kodista:

11.5.2009 Vauhdikas viikko on takana. Koti muuttuu tasaisin väliajoin painiareenaksi, kun koirulit aloittaa leikin. Saga ja Susi(kutsutaan Bobbia sudeksi kun se kuulostaa niin kivalta Sagan kanssa:) on tulleet alusta asti hyvin toimeen. Molemmat on kyllä todella hellyydenkipeitä, joten tarkkana on saanut olla rapsutusten tasapuolisuudesta:)

Ruoka maistuu ja Susi on todella nopea oppimaan käskyjä, turhan innokas touhottamaan tosin, mutta se taitaa kuulua ikään. Sisälle Susi merkkailee edelleen jonkin verran, toivottavasti se tapa pian jäisi.

Toisille koirille Susi ei ole rähjännyt ja hihnassa mennään jo nätisti. Kaikin puolin Susi on ihana, josta tulee sitkeällä kouluttamisella varmasti vieläkin ihanempi:) Kiitos kaikesta ja mukavaa kesää!

***

Bobbi on hiukan yli 1-vuotias uros joka odottelee kotiaan Haapsalun tarhalla.

30.3.2009 Bobbi etsi jo kerran aiemminkin sivuillamme kotia Toobix nimellä. Poika sai Virosta kodin ja nyt se palautui tarhalle uutta kotia etsimään. Bobbi asui perheensä kanssa kerrostalossa eikä kuulemma haukkunut siellä. Pojan omistajilla tuli ero, mies alkoi juomaan ja nainen joutui muuttamaan äidilleen jossa oli uroskoira. Bobbi ja toinen uros eivät tulleet toimeen keskenään ja näin pojan tie käy jälleen tarhalle.

Bobbi on komea ilmestys seistessään häkissään n. 65cm korkeudessaan. Bobbi kulkee hihnassa melko nätisti ja se on sisäsiisti. Narttujen kanssa nuorukainen leikkii enemmän kuin mielellään ja tyttö seuraa pojan tulevassa kodissa voisi olla.

Kissaperheeseen ei Bobbista ole, sillä se on aivan liian kiinnostunut niistä!
Bobbille haetaan nyt sitä viimeistä kotia! Aiemmasta koirakokemuksesta ei ainakaan haittaa pojan kohdalla ole ja omakotitalokin pelkkää plussaa. Tärkeintä on kuitenkin valmius panostaa pojan koulutukseen ja tarjota sille lenkkiä ja löhöilyä.

Tuleva omistaja noutaa Bobbin Tallinnasta, omistajan on myös mahdollista lähteä hakemaan poikaa Haapsalun tarhalta yhdessä yhdistyksen edustajan kanssa.
Kulukorvaus Bobbista on 150€ ja se sisältää rokotuksen, madotuksen, ulkoloishäädön sekä tunnistusmerkinnän. Bobbin mukana tulee myös passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.