Blanco

Lisätty sivulle: 2008-03-14

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Blanco
29.6.2008 Blanco sai kodin Orivedeltä

***

Kastroitu uros, noin 1v.

2.6.2008 Blanco on kastroitu rekkujen toimesta :)

4.4.2008 Lisätty Blancolle uusia kuvia!!

14.3.2008 Blanco on tuotu tarhalle 29.2.2008 yhdessä veljensä Albuksen kanssa. Niiden elämän alkutaipale ei ole ollut ruusuista, sillä niitä on pidetty huonosti ja ne on otettu omistajaltaan pois. Lähestyessäni poikien häkkiä molemmat katselevat kuitenkin uteliaina tuloani. Ottaessani poikia ulos häkistä saan Blancolta heti varovaisen lipaisun. Se on selvästi veljeään uteliaampi meikäläistä kohtaan.

Blanco kävelee hihnassa kauniisti. Se ei vedä oikeastaan yhtään ja välillä huomaan pojan kävelevän kantapäilläni. Blanco on veljeksistä “sivusta seuraaja”. Se kyllä yhtyy veljensä Albuksen haukkuihin ja lukee muutenkin veljensä reagtiota moneen asiaan, mutta on hyvin harvoin itse aloittajana. Ihmisen huomiosta Blanco tykkää. Se ilmestyy viereeni usein hiljaa, huomaamatta ja asettuu käteni kohdalle odottaen kosketusta.

Blanco on veljeksistä myös ahneempi. Kaivaessani nameja repustani saan Blancon uteliaan nenän seurakseni. Se ottaa namit kuitenkin nätisti, sormiani varoen.
Viedessäni veljeksiä takaisin häkkiin, saan Blancon jopa hiukan kiinnostumaan leluista vaikkei se ihan vielä leikkiä uskallakkaan. Blancon säkä on n. 60-65cm Blancolle on nyt hakusessa koti jossa poika saa sopivassa määrin rajoja ja rakkautta ja jossa Blanco saa rauhassa oppia luottamaan ihmisiin taas täysin. Blancolle voisi sopia rauhallisen nartun seura.

Uusi omistaja noutaa Blancon Tallinnasta yhdistyksen opastuksella. Blancon kulukorvaus on 100 euroa. Blanco on valmis matkustamaan uuteen kotiin alkaen 21.3.