Blanca (nyk. Pimu)

Lisätty sivulle: 2012-08-17

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Blanca (nyk. Pimu)
8.9.2012 Blanca sai kodin Ranualta

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

12.9.2012 Tervehdys täältä Ranualta! Täällä on ollut vilskettä, mutta hyvin on muuten mennyt. Olemme ristineet Blancan Pimuksi, se sopii sille hyvin ja on helpompi kielellisesti. Olen nukkunut yöt Pimun kanssa kahden eri huoneessa kuin mieheni Jukka ja toinen koiramme Hapsu. Se on ollut hyvä ratkaisu. Viime yön Pimu nukkuikin jo yhtäjaksoisesti klo 23:sta aamuun puoli seitsemään. Minä heräsin ensin ja Pimu heräsi, kun vaihdoin asentoa ja näki, kun tuijotin sitä. Ja ei muuta kuin vauhdilla sänkyyn ja kasvojani nuolemaan:)

Hapsulla on välillä meinannut stressata ja se on murissut Pimulle ja pistänyt sitä ojennukseen. Mutta välillä leikkivät ja juoksevat kilpaa ja ovat piilosilla. Tänään on ollut jo huomattavasti rauhallisempaa ja kävin Hapsun kanssa kahdestaan lenkillä, sekin auttoi.

Pimu on aivan mahdoton syömään! Se söis varmaan vaikka kuin, jos antaisi evästä. Hapsulta jää yleensä aina osa syömättä, kuppi täytyy melko joutuin laittaa piiloon, muuten tuo neiti tyhjentää sen alta aikayksikön.

Päivisin ne joutuvat olemaan yksin kotona n.neljä tuntia, mutta pidämme ne toistaiseksi eri huoneissa silloin. Perjantaisin Jukka on kotona koko päivän. Hyvin ovat pärjänneet. Pimu on oppinut tosi hyvin sisäsiistiksi, pari pikku pissaa vain on lirahtanut matolle. Terveisin Pimu alias Blanca, Tuula, Jukka ja Hapsu

***

Narttupentu, noin 3kk

17.8.2012 Blanca on nuori musta tyttöpentu Tallinnan tarhalla. Sisarukset ovat tulleet Kohtla-Järven tarhalta Tallinnan tarhalle. Blancan perimässä on saksanpaimenkoiraa, joten ei ensimmäiseksi koiraksi. Ei pienten lasten perheeseen. Blancasta kasvaa keskikokoinen. Blanca tarvitsee määrätietoista koulutusta, jotta siitä kasvaa mallikelpoinen yksilö jonkun elinikäiseksi ystäväksi. Darja, Blanca ja Afra ovat sisaruksia. Heidät on tuotu Kohtla-Järven tarhalle 13.8.2012. Sisarukset ovat rokotusten puolesta valmiit matkustamaan Suomeen 8.9.2012. Lisää tietoja tulossa.

Uusi omistaja noutaa koiran tarhalta yhdistyksen avulla. Luovutusmaksu 200e sisältää mikrosirun, rokotukset, ulko- ja sisäloishäädöt. Koiralla on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle..