Bimbo

Lisätty sivulle: 2012-02-10

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Bimbo
27.6.2012 Bimbo löysi uuden kodin Salosta.

***

Kastroitu uros, aikuinen

5.6.2012 Bimbo etsii uutta kotia.

Nykyisen omistajan kertomaa: Elämäntilanteemme takia emme pysty pitämään Bimboa ja nyt se tarvitsee pikaisesti uuden kodin. Bimbo on leikkisä, seurallinen, kiltti ja oppivainen koira, mutta tarvitsee napakan omistajan. Bimbosta saa innokkaan lenkkikaverin eikä se vedä narussa. Se pitää myöskin metsässä vapaana juoksemisesta ja palaa takaisin vihellettäessä sitä. Bimbo rakastaa autossa olemista. Se osaa jo oppimansa temput suomeksi eikä hauku turhaan.

Kodinvaihtajan kulukorvaus on 100 €.

***

1.5.2012 Bimbo sai kodin Somerolta.

5.3.2012 Lisätty uusia kuvia Bimbosta. Uusissa kuvissa Bimbo esittelee viron kielisillä käskyillä osaamiaan temppuja. Bimbo on ihana koira. Bimbosta olisi vaikka mihin oikeanlaisessa kodissa! Monenlaisiin harrastuksiin kaveriksi, esim. lajiin missä tarvitaan vaikkapa sopivassa suhteessa vauhtia ja älyä! Bimbo on kyllä äärettömän vaivattoman tuntuinen koira, siihen sai niin helposti kontaktin ja jotenkin oikein tarjosi kaikkea oppimaansa lenkilläkin.

9.2.2012 Bimbo on isohko uros, säkäkorkeus n.70cm. Bimbo on ihastuttava pakkaus! Bimbo osaa istua, antaa tassua ja mennä maahan, tietenkin vironkielisillä käskyillä mutta oppii samat hommat varmasti suomessakin. Bimbo on kaipaa lisää koulutusta ja vaikuttaa nokkelalta oppimaan uutta Bimbosta nimestään huolimatta. Bimbo on myös hyvin leikkisä ja äärimmäisen lapsirakas. Tarhan työntekijän taaperoikäisen opittua kävelemään hakeutuu hän usein Bimbon häkin eteen ja Bimbo kantaa taaperolle palloja ja lelujaan erittäin innoissaan mutta rauhallisesti huomioiden taaperon koon. Isompien lasten kanssa leikkii riehakkaammin. Bimbo on ollut tarhalla jo vuoden verran ja oli alkuun hieman epävarma kaikkea uutta kohtaan ja arasteli kaulapantaa. Mutta nopeasti arastelut jäivät taakse ja Bimbo saa hyvällä käytöksellään kovasti kehuja. Mainittakoon myös, että Bimbon kadulta kiinniottanut ja tarhalle tuonut henkilö väitti Bimbon käyneen hänen kimppuunsa. Tarhalla tälläisestä ei ole ollut tietoakaan, Bimbo on ollut koko tarhalla asumisensa ajan kaikille ihmisille erittäin ystävällinen, kiltti ja ei ole osoittanut merkkejä, että voisi kuvitellakkaan sen käyttäytyvän niin. Ehkä tämä kadunkulkija on käsitellyt koiraa huonosti ja aiheuttanut itse käytöksellään hyökkäyksen jos sitä on edes tapahtunut kun kukaan ei ole nähnyt.

Koira luovutetaan uuteen kotiin kastroituna, tunnistusmerkittynä, rokotettuna ja loishäädettynä. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Kulukorvaus kastroidusta uroksesta on 200e