Betty Boop (nyk. Fanny)

Lisätty sivulle: 2014-09-29

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Betty Boop (nyk. Fanny)
18.10.2014 Betty Boop sai kodin Helsingistä.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

12.12.2014 Hei, Fanny täällä kertoo kuulumisia. Hirmu kivasti on elämä lähtenyt käyntiin täällä Helsingissä. Minä oon perheeni kanssa oppinnut uusia juttuja kuten perus käskyt. Metsällä ollaan käyty melkeimpä päivittäin ja siellä näänkin kivan kaverini Viivin. On minulla muitakin koirakavereita tullut tässä matkan varrella ja voi että niitten kanssa onkin kiva leikkiä. Lumi oli todella hassu juttu ja ensiksi minua vähän ihmetytti mikä tämä valkonen juttu on kunnes tajusin että siinä on todella kiva leikkiä. Tässä muutama kuva minusta touhuistani. Rauhallista joulun odotusta teille sinne. T:Fanny ja minun perheeni

***

Leikattu narttupentu noin 3 kk

12.10.2014 Betty Boop (15809) saapui kotihoitoon Somerniemelle (Somero).
Betty Boopia ollaan menossa katsomaan, joten tällä hetkellä ei oteta kyselyitä enempää vastaan.

29.9.2014 Betty Boop (15809) odottaa kotia yhdessä kahdeksan sisaruksensa kanssa Tallinnan tarhalla. Se on ystävällisen saksanpaimenkoirasekoitusemon pentu, jonka isästä ei ole tietoa. Bettystä tulee isona ainakin keskikokoinen tai suuri. Se on ihmisystävällinen, toki uudet asiat voivat aluksi hetken jännittää. Betty etsii kotia, joka on valmis opettamaan pennulle mm. sisäsiisteyttä ja hihnassa kävelyä, koska tarhalla pennut ovat saaneet leikkiä ja remuta yhdessä, eikä se vielä osaa käytöstapoja. Betty etsii kotia, jossa on koirakokemusta ennestään ja kärsivällisyyttä elää eläväisen pennun kanssa.

Koira luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna, loishäädettynä sekä leikattuna. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Koiran mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun. Kulukorvaus leikatusta koirasta on 300 euroa.