Benny

2012 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi

Benny etsii rauhallista eläkekotia

Bennysta otetaan kyselyjä vastaan tällä hetkellä ainoastaan sähköpostitse. Kerrothan kattavasti millainen koti sinulla olisi Bennylle tarjota.

08.01.2023

Jo seniori-ikään ehtinyt monirotuinen Benny etsii kotia. Benny ottaa vieraat vastaan hieman arastellen, tarvitsee rauhallisen lähestymistavan ja mieluiten oma-aloitteisen lähestymisen. Bennyn on saatava rauhassa nuuhkutella tulija jonka jälkeen voi hyvinkin viettää vierailuajan vieressä nauttimassa rapsutuksista. Rapsutuksia Benny rakastaakin paljon, mikäli rapsuttelu loppuu, tökkää herra kuonollaan pyytäen rapsuttelun jatkoa. Rauhallinen herra joka sisätiloissa hakeutuu omiin oloihinsa, omalle pedilleen, syventyen luun kaluamiseen. Lenkille lähtee mielellään, alkumatkasta hieman vetää hihnassa mutta vauhti tasoittuu matkan edetessä. Saattaa haukkua joillekin koirille, autoille tai kävelijöille, joinakin päivänä ei välitä kenestäkään ja tassuttelee vaan lenkillä eteenpäin. Herkkujen kanssa on helposti motivoitavissa ja huomion saa kiinnitettyä niiden avulla helposti taluttajaan.
Benny jännittää joitakin asioita, autoillessa helposti esiintyy pientä hermostuneisuutta mutta makoilee matkan ajan omalla paikallaan hätääntymättä. Joitakin kovia ääniä säikähtää, palautuu tilanteesta kuitenkin nopeasti eikä jännitys jää päälle. Äkkinäiset liikkeet ovat Bennyn mielestä pelottavia jolloin poistuu tilanteesta itse toisaalle häntä hieman koipien välissä.
Ystävällinen ja hieman alistuva herra joka tarvitsee pehmeän mutta määrätietoisen omistajan vierelleen.
Osaa joitakin peruskäskyjä ja oppii helposti uusia asioita muutaman harjoittelukerran jälkeen.
Hoitotoimenpiteet Benny antaa tehdä ilman ongelmia, kynsien leikkuu ja turkin pesu onnistuvat hienosti. Sijaiskodissa olevan kissan kanssa Benny tulee hienosti toimeen, intoutuvat välillä leikkimään keskenään. Benny on tullut toimeen narttujen kanssa, urosten kanssa ei sovi samaan talouteen. Isommat, kouluikäiset lapset Benny ottaa vastaan nätisti, mutta iän vuoksi hakusessa on kuitenkin aikuiskoti jotta eläkepäivät olisivat mahdollisimman rauhallisia herralle. Bennylle haetaan kotia rivi-tai omakotitalosta rauhalliselta asuinalueelta.
Benny on sisäsiisti ja sijaiskodissa Tampereella jonne herraan pääsee sovitusti tutustumaan. Painoa Bennylla on noin 40kg.

 

Kulukorvaus

Kulukorvaus 250 €. Yli 10-vuotiaasta koirasta tai erityissijoituskoirasta. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja nelosrokotteen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus ja kennelyskä), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Koiran mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Tiedustelut

Minna / 050 307 1742

Soittoajat: ma-pe klo 10-18

minnarekkurescue.com

Kyselyt puhelimitse AINOASTAAN edellämainittuina ajankohtina! Toivon ensimmäistä yhteydenottoa puhelimitse.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.

Huomioithan kuvausta lukiessasi, että eläimen käytös yleensä muuttuu ainakin jonkin verran sen kotiuduttua! Varaudu etukäteen mahdollisiin ongelmiin, koska koirat ovat yleensä kouluttamattomia ja koulutus/sopeutuminen vie oman aikansa. Eläintä ei tule ottaa koskaan säälistä.