Benny

Lisätty sivulle: 2013-01-07

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Benny
13.1.2013 Benny sai kodin Porista kissan kaverina

***

Kastroitu uros, noin 14 kk, kotihoidossa Harjavallassa.

12.1.2013 Benny on alustavasti varattu.

10.1.2013 Kuulumisia kotihoidosta: Bennyn nimi on muuntunut suussa sopivammaksi Penniksi. Penni käyttäytyy lenkillä tosi hyvin, vähän vetoa havaittavissa, mutta luultavasti kaikki uudet hajut vielä kiinnostivat. Muita koiria ei lenkillä vielä tavattu, mutta kotioloissa Penni on tullut toimeen sekä urosten että narttujen kanssa ja pistää välillä leikiksi. Kaikkea muuta kyllä tavattiin lenkillä rekasta traktoriin ja mihinkään ei reagoitu. Lapsia Penni rakastaa yli kaiken. Kissoista ei ole tietoa. Viime yö meni aika hyvin, kolmelta alkoi leikkimään ja pientä stressiä luultavasti vielä havaittavissa, mutta rauhoittumaan päin. Pennillä on jännä tapa se retuuttaa usein jotain suussaan, kuten mattoa tai koiran petiä, joten isompi kokoiset lelut voisivat olla pojan mieleen. Toki tapa voi johtua elämänmuutoksestakin ja poistua, kun koiran tottuu uusiin olosuhteisiin.

7.1.2013 Benny on vielä nuorekas, ystävällinen, labbis-partacolliemix poika, joka siirtyi yhdistyksen hoitokotiin entisen omistajan vakavan sairauden takia. Benny hurmaa ihmiset valloittavalla olemuksellaan ja partanaamallaan. Poika ottaa vieraat ystävällisesti vastaan. Hieman höselö poika on toisinaan lenkillä, mutta kun saa ensienergiat purettua, on lenkkeily Bennyn kanssa mukavaa puuhaa, eikä poika välitä esim. ohimenevistä juoksijoista. Benny on niin iloinen, kun saa kirmata. Benny osaa namin avulla mm. istua ja tulla luokse. Bennystä olisi varmasti myös harrastuskoiraksi, koska Benny tykkää käyttää paljon nenäänsä ja on kovin miellyttämisenhaluinen. Hyvin todennäköisesti Benny tulaan kastroimaan ennen omaan kotiin menoa. Aktiivinen koti on pojalle hakusessa. Benny tykkää myös nuoren koiran tapaan leikkiä. Benny osaa matkustaa autossa nätisti ja se on istunut takapenkillä turvavöissä. Benny on kooltaan n. 55-60 cm ja painoa pojalla on n. 25-30 kg.

Koira luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna sekä kastroituna. Kulukorvaus leikatusta koirasta on 250 euroa.