Benny

Lisätty sivulle: 2012-08-10

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Benny
25.8.2012 Benny sai kodin Helsingistä

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

9.9.2012 Morjens! Tässä vähän Bennyn kuulumisia: kaikki on hyvin edelleen. Ollaan tutkittu lähitienoota niin kävellen kuin metrolla ja autolla matkustaen. Oikein hyvin Benny pärjää erilaisissa tilanteissa. Kotona hän on ollut yksin työpäivän ajan. Ja kiltisti on ollutkin; täysin sisäsiisti ja pureskelee vain omia lelujaan. Kyllä nyt kelpaa nauttia kirpakoista, kylmenevistä syyskeleistä, kun on noin lutunen lenkkikaveri :-) t: Tuula

3.9.2012 Ihana lomaviikko on nyt takana päin. Benny on niin ihana karvakorva! Kaikki on meillä mennyt hyvin; niin kotimatkalla kuin kotonakin. Heti aloitin yksin oloon tottutteluun esim. viemällä roskia, käymällä kaupassa. Ja tänään Benny on työpäivän ajan yksin. Uskon, että Benny pärjää – mulla on täällä kelloa kytätessä vaikeampaa, heh.

Benny kulkee hihnassa oikein nätisti paikassa kuin paikassa. Perjantaina käytiin jopa täällä mun työpaikalla morjenstamassa mun työkavereita. Eivät oikein meinanneet uskoa, että ollaan Bennyn kanssa oltu vasta näin vähän aikaa yhdessä. Metrossa, raitiovainussa hän kulkee myös hyvin. Oikea sylikoira kun tuntuu olevan, niin ei ole ongelmallista kanniskella esim. liukuportaissa. Kovaa kulkevat pyöräilijät ja känniset örisijät vähän jänskättävät Bennyä. Mutta se on mielestäni ihan normaalia. Enpä mä itsekkään heistä tykkää. Postimies saa Bennyltä postin tuonnista muutaman miehekkään haukahduksen palkaksi…muuten meno kotirapussa ei juuri nostata suuria tunteita pintaan.

Laitan tähän kuvia mukaan, kuten lupasin. Ekassa kuvassa ollaan Starilla tulossa
kotiin, ja lemmikkihytissä otettiin kunnon päivätorkut. Kotona iso telkkari ja
sieltä tullut koiraohjelma ihmetytti Bennyä. Kahdessa kuvassa on sitten Benny
lempparileluineen. Pallo sai kamun ihan villiksi :-) Kiitos, olen teille ikuisesti kiitollinen Bennystä!!! Yst.terv. Tuula

***

Kastroitu uros, noin 1v.

10.8.2012 Benny on vuoden ikäinen, ystävällinen pieni uroskoira Tallinnan tarhalla.

Uusi omistaja noutaa koiran tarhalta yhdistyksen avulla. Luovutusmaksu 250e sisältää mikrosirun, rokotukset, ulko- ja sisäloishäädöt sekä kastroinnin. Koiralla on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle.