Bella

31.08.2015

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi

15.01.2020 Herkkäluonteinen lapinporokoira Bella etsii uutta kotia. Bella on erittäin ystävällinen ja ihmisrakas tyttö joka mielellään käpertyy ihmisen viereen sohvalle makoilemaan. Tytöllä on hiljattain ollut pennut jotka ovat jo lähteneet maailmalle ja nyt olisi Bellan vuoro löytää rakastava koti. Bella tulee hyvin toimeen toisten koirien kanssa ja kissakin kelpaa kaveriksi. Ihan pienten lasten perheeseen Bellaa ei sijoiteta tytön herkkyyden takia mutta kouluikäisten kanssa yhteiselo varmasti sujuisi, kunhan koiralle annetaan sen tarvitsema tila ja rauha. Autossa matkustaminen aiheuttaa tytölle hieman pahoinvointia mutta muuten matkustaminen sujuu hienosti. Hihnassa tyttö kävelee nätisti, hieman varoen ja jatkuvasti varmistaen että ihminen seuraa mukana.  Yksin jäädessään saattaa haukahtaa muutaman kerran perään mutta mitään tuhoa tai yllätyksiä Bella
ei ole järjestänyt. Tulevassa kodissa olisi hyvä olla mukava uroskoira kaverina sillä Bella on tottunut elämään toisen koiran kaverina. Bellalle haetaan kotia rauhalliselta asuinalueelta ja mielellään joko rivi-tai omakotitalosta. Bella on sisäsiisti ja sijaiskodissa Uudellamaalla jonne tyttöön pääsee sovitusti tutustumaan.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 400 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja nelosrokotteen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus ja kennelyskä), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Koiran mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

Minna / 050 307 1742

Soittoajat: ma-su klo 15-20

minnarekkurescue.com

Kyselyt puhelimitse AINOASTAAN edellämainittuina ajankohtina! Toivon ensimmäistä yhteydenottoa puhelimitse.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.

Huomioithan kuvausta lukiessasi, että eläimen käytös yleensä muuttuu ainakin jonkin verran sen kotiuduttua! Varaudu etukäteen mahdollisiin ongelmiin, koska koirat ovat yleensä kouluttamattomia ja koulutus/sopeutuminen vie oman aikansa. Eläintä ei tule ottaa koskaan säälistä.