Bella

Lisätty sivulle: 2012-04-04

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Bella
14.4.2012 Bella sai kodin Aurasta

***

Narttukoira, noin 5v. kotihoidossa Sastamalassa Pirkanmaalla.

4.4.2012 Bella (Stablemaster’s Exellend Friend) on 5-vuotias suursnautseri narttu, joka etsii uutta kotia omistajan elämäntilanteen muuttumisen vuoksi. Bella siirtyi Rekku Rescue ry:lle kotia etsimään.

Bella etsii osaavaa, kokenutta jämäkkää omistajaa, joka on kiinnostunut esimerkiksi harrastamisesta tytön kanssa. Bellaa ei luovuteta kerros- tai rivitaloon, koska nyt hoitopaikassa on osoittanut kokevansa eroahdistusta. Tähän on siis syytä varautua.

Bella on iloinen luonteeltaan. Bella on kova leikkimään ja uimaan. Pitää matkustamisesta. Ei suositella pienten lasten perheeseen. Bella on energinen, joten kodilta odotetaan aktiivisuutta liikkua ja harrastaa Bellan kanssa. Bellasta ei ole “sohvaperunaksi”. Bellalla on paperit ja rokotukset kunnossa. Bella tulee toimeen ainakin pienikokoisten koirien kanssa. Olisi tärkeää, että Bellan uusi koti sijaitsisi omakotitalossa tai maatalossa ja Bellan uudella kodilla olisi kokemusta kyseisestä rodusta.Bella dominoi hoitopaikan kilttiä urosta, joten Bellan olisi ehkä parasta saada koti ainoana eläimenä.

Bellaan voi mennä tutustumaan sopimuksen mukaan.

KULUKORVAUS koirasta on 200 €. Koira luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna, loishäädettynä ja madotettuna. Lisäksi sillä on rokotuskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.