Bella 2

Lisätty sivulle: 2007-04-09

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Bella 2
12.8.2007 Bella sai kodin Joensuusta poikakoiran ja 4 kissan kaverina

***

Narttukoira

25.7.2007 Bella totuttelee kotikoiran elämään Ruokolahdella Itä-Suomessa. Bellan kanssa on elämä sujunut hyvin. Bella on lähes sisäsiisti. Pienet ilon pissit saattaa päästä töistä kotiin tultaessa. Bella on ollut meidän uroskoiran kanssa yhdessä kun olemme olleet kotona ja heillä on sujunut hyvin. Vieraita koiria on tullut vastaan lenkillä ja yhdelle koiralle on vain muristu, koska tämä tuli vastaan kiskoen ja läähättäen.

Lenkillä Bella ei vedä ja kulkee muutenkin tien reunassa. Lenkille lähtö tapahtuu aina ensin istumalla ja sitten panta kaulaan. Lapsien kanssa Bella on ollut ja kaikki on mennyt hyvin. Tyttäreni on opettanut Bellalle istu ja maahan käskyjä ja Bella tekee liikkeet suurella sydämellä. Hoitotoimenpiteet ovat kaikki onnistuneet. Uusissa ja pelottavissa tilanteissa Bellan saa tekemään uuden asian kehuilla, makkaroilla ja pikku hiljaa etenemällä. Uutena juttuna Bella on aloittanut kertomaan mielipiteensä meidän lähtemisestä ilman häntä. Haukku on voimakas, mutta loppuu aika pian. Bella matkustaa myös nätisti autossa.

19.6.2007 Bellan kanssa käytiin muutaman kerran lenkillä. Bella on mukava matkakumppani ja pitää erityisesti juoksemisesta. Uroskoirien kanssa tulee mainiosti juttuun ja useimmiten Bella saakin nukkumisseuraa koppiinsa Lucky pojasta. Bella on myös todella leikkisä ja pistää usein painiksi leikkikaverin kanssa. Narttukoiralliseen kotiin Bellaa ei suositella. Bellan säkäkorkeus on n. 65 cm. Bellassa voi kasvonmuotojen perusteella olla hieman myös collieta.