Bazhen (nyk. Bazo)

Lisätty sivulle: 2013-01-17

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Bazhen (nyk. Bazo)
30.4.2013 Bazhen sai kodin Porvoosta.

***

Kuulumisia kodista:

16.7.2015 Kuvaterveisiä Bazolta, joka nauttii uudesta kodista ja kavereista!

16.9.2013 Bazhen/Bazo ja kotiväki lähettää terveiset kuvan kera komeasta Bazosta.

6.6.2013 Hei, Tässä muutama kuva Bazo-pojusta uudessa kodissaan. Hienosti on sopeutunut, pienin askelin mennään. Joka päivä pieniä onnistumisia :) Pikkasen vielä arka miehiä kohtaan, ja pienempiä lapsia pitää peuhukamuina. Kaikki mennyt hienosti, elokuun alusta mennään koirakouluun :) Terkut kaikilta, Jenni

***

Urospentu, noin 5kk, kotihoidossa Somerolla

11.4.2013 Bazhenia ollaan menossa katsomaan.

3.4.2013 Bazhenin, pikku miehen veli, Borislav sai jo kodin. Missähän olisi se Bazhenin ikioma koti ?

24.3.2013 Bazhen on vielä hieman ujo vieraita kohtaan ja välillä tykkää myös velmuilla. Reipas muuten ja lempipaikka on hoitomamman syli ja Bazhen tulee jopa kesken leikkien makaamaan tassut taivasta kohden ja maharapsutuksia odottaen. Yöt menee nukkuen ja päivät leikkien. Uusi leikkikaveri saapui viikko sitten ja kovaa on menty. Yksinoloaikoja on pidennetty 7-8 h ja kaikki on paikoillaan kun palataan töistä kotiin. Meidän vanhus sakut ovat ehdottamasti pojan parhaat kaverit. Mutta kaiken ikäiset ja kokoiset nartut ok, urosten kanssa ei samaan kotiin, jos ei ikäero ole tarpeeksi suuri. Omaakin luonnetta löytyy ja rakkautta ja rajoja tarvitsee. Bazhen on kaikin puolin valmis matkaamaan omaan rakastavaan kotiin.

12.3.2013 Bazhen senkun komistuu ja reipastuu. Yksinoloa on harjoiteltu n.3-5 h mitään tuhoamatta ja veljekset ovat jääneet hiljaa isojen savuluiden ja muiden sallittavien pureskeltavien lelujen kanssa. Haukkuvat kun tullaan kotiin. Ei ensimmäiseksi koiraksi. Bazhen on tullut mainiosti toimeen toisten koirien kanssa, mutta varmin kaveri tulevassa kodissa on narttu ja pärjäilee myös ainokaisenakin. Vauhtia ja naurua ei meidän talosta puutu, kun nämä veljekset ovat hereillä. Ulkoilusta Bazhen tykkää ja kunto on noussut ihan huimasti ja samaan tahtiin myös ruokahalu. Bazhenista kasvaa todennäköisesti n. 30 kg painava poika.

19.2.2013 Bazhen saapui Somerniemelle/Somero kotihoitoon. Bazhen on pojista vaaleampi. Kovia poikia ovat touhuamaan ja leikkimään, ulkona tykkäävät olla ja ruoka maistuu. Yöt menee hyvin, pientä kitinää joskus, mutta kun ei ole huomaavinaa jatkavat unia. Osaavat leikkiä leluilla ja sormet ja varpaat ovat toisinaan kovalla koetuksella, kun testaavat mitä saavat tehdä ja mitä eivät. Tunnin jaksoissa ollaan ulkoiltu vapaana ja remmiharjoittelua aloitetaan pikku hiljaa. Ensin kaulapanta kaulaan ja sitten siitä eteenpäin. Mahtavia pentuja ja luonettakin löytyy, murisevat kun toinen yrittää toiselta luuta pois. Kaikkien meidän koirien kanssa tulevat toimeen ikään ja sukupuoleen katsomatta ja ihmisiä kohti menevät myös reippaasti. Bazhenilla on syntymästä jäänyt napatyrä, jonka voi poistaa esim. kastroinnin yhteydessä sekä poika voi kärsiä hieman löysistä nilkoista. Bazhenia pääsee katsomaan joko Somerniemelle tai Espooseen, jossa poitsu saa toisinaan olla hoitädin mukana työmaalla ottamalla yhteyttä varaajaan.

17.1.2013 Bazhen on noin 3 kuukauden ikäinen urospentu Tallinnan tarhalla. Bazhenin perimässä saksanpaimenkoiraa ja mahdollisesti jotakin mastiffi/laumanvartija rotua. Tulevalla omistajalla pitää olla kokemusta kyseisistä roduista. Luovutetaan vain omakotitaloon rauhalliselle alueelle. Bazhenista kasvaa todennäköisesti noin 60-70 cm korkea poika. Bazhen on hylätty tarhalle veljiensä Ben Jamin ja Borislavin kanssa.

Uusi omistaja noutaa koiran tarhalta yhdistyksen avulla. Luovutusmaksu 200 € sisältää mikrosirun, rokotukset, ulko- ja sisäloishäädöt. Koiralla on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Jos koira steriloidaan tarhalla, niin kulukorvaus on 250 €.