Basso

11.03.2016

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi

Upea Basso etsii koirakokemusta omaavaa kotia

Bassosta otetaan tällä hetkellä kyselyjä vastaan ainoastaan sähköpostitse. Kerrothan kattavasti koirakokemuksestasi ja millainen koti sinulla olisi Bassolle tarjota.

09.08.2022

Basson varaus peruuntui pojan hihnakäytöksen vuoksi. Basso on alkanut rähisemään vastaantuleville koirille ja sijaiskodissa aloitetaan työstämään tätä ongelmaa pois. Basso etsii kotia rauhalliselta asuinalueelta omakotitalosta ja tulevan kodin tulee sitoutua koiran päivittäiseen aktivointiin ja kouluttamiseen runsaan liikunnan lisäksi.

12.07.2022

Komea rekisteröity saksanpaimenkoira Basso etsii uutta kotia. Basso lähestyy vierasta rauhallisesti tutkaillen ja saatuaan haistella omaan tahtiin tulijan, hetken päästä jo häntä heiluu ja vieras on todettu vaarattomaksi. Isokokoinen poika on erittäin vaikuttava ilmestys tassutellessaan vierelle. Basso on hyvin ihmiseensä leimautuva poika, seuraa mielellään joka paikkaan, kuuntelee hienosti ja tulee kutsusta luokse ilman turhia odotteluja. Aiemmassa kodissa on asunut kahden koiran kaverina, mutta eripura urosten välillä kasvoi niin suureksi että tästä syystä omistaja luovutti Basson yhdistykselle kotia etsimään. Basso tulee vaihtelevasti toimeen toisten koirien kanssa joten mahdollisten ongelmien välttämiseksi on pojalle hakusessa koti ainoana lemmikkinä. Hihnalenkillä kävelee nätisti, toisia koiria nähdessään olemus kohentuu ja mikäli toinen alkaa haukkumaan, mielellään vastaisi tähän mutta komennoilla huomion saa toisesta koirasta pois ja matkaa jatketaan. Automatkustus sujuu hienosti, hieman esiintyy piippausta alkumatkasta joka vaihtuu hetken päästä makoiluun omassa tilassaan. Yksinolo sujuu tuhoja tekemättä, haukkua saattaa yksin jäädessään ja mahdollisiin ääniin reagoi myös haukulla kunnon vahdin tapaan. Tulee toimeen isompien lasten kanssa, jotka ovat koiriin tottuneita ja osaavat antaa koiralle oman rauhan eivätkä omalla toiminnallaan aiheuta ylimääräistä hälinää. Bassolle etsitään tästä huolimatta mielellään aikuiskotia omakotitalosta. Tulevalta kodilta edellytetään kokemusta saksanpaimenkoirista ja uusi koti sitoutuu huolehtimaan koiran päivittäisestä runsaasta liikunnasta ja aktivoinnista sekä koulutuksesta. Saksanpaimenkoira on aktiivinen ja liikunnallinen koira joka ei viisaudestaan huolimatta aina sovi ensimmäiseksi koiraksi. On tottunut raakaruokintaan joten tulevalla kodilla tulee olla ruokinnasta riittävästi kokemusta ja tietoa. Basso on sisäsiisti ja sijaiskodissa Keravalla jonne poikaan pääsee sovitusti tutustumaan. Korkeutta Bassolla on noin 68cm ja painoa 40kg.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 600 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja nelosrokotteen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus ja kennelyskä), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Koiran mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Tiedustelut

Minna / 050 307 1742

Soittoajat: ma-pe klo 10-18

minnarekkurescue.com

Kyselyt puhelimitse AINOASTAAN edellämainittuina ajankohtina! Toivon ensimmäistä yhteydenottoa puhelimitse.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.

Huomioithan kuvausta lukiessasi, että eläimen käytös yleensä muuttuu ainakin jonkin verran sen kotiuduttua! Varaudu etukäteen mahdollisiin ongelmiin, koska koirat ovat yleensä kouluttamattomia ja koulutus/sopeutuminen vie oman aikansa. Eläintä ei tule ottaa koskaan säälistä.