Barbie

01.06.2018

Alkuperä: Venäjä

06.07.2023  Barbie sai oman kodin

16.06.2023

Suloinen pieni kleinspitzmix narttu Barbie etsii uutta kotia. Barbie on arahko, hitaasti lämpiävä tyttö joka tarvitsee aikaa luottamuksen voittamiseen. Barbie saapui ystävänsä Casperin kanssa yhdistyksen sijaiskotiin, ensimmäisten päivien aikana molemmat olivat hyvin varautuneita uutta ihmistä kohtaan. Barbie on näistä kahdesta se uteliaampi ja tasapainoisempi joka myös nyt viikon jälkeen ottaa jo hyvin kontaktia ihmiseen. On luonteeltaan rauhallisempi kuin Casper, jonka tehtävänä tuntuu olevan Barbiesta huolehtiminen kuten herrasmiehen toki kuuluukin. Barbie on tuotu alun perin Venäjältä ja epäilynä on että Barbie on ollut yksi pentutehtaan nartuista, eläen likaisessa pienessä häkissä. Nuo ajat onneksi ovat jo takanapäin ja uusi elämä odottaa Barbieta. Barbie arastelee isompia koiria ja niitä pitääkin hieman haukkua, sijaiskodissa totutellaan nyt toisten koirien seuraan rauhallisesti.
Barbie ja Casper ovat asuneet samassa kodissa viimeisen reilun vuoden ajan, kaksikko sijoitetaan kuitenkin erikseen sillä tukeutuvat liiaksi toisiinsa mikä hidastaa koirien kotiutumista ja totuttelua uuteen elämään. Tulevassa kodissa voisi toki olla ystävällinen ja sosiaalinen pieni uros odottelemassa. Barbie voidaan myös sijoittaa ainoaksi koiraksi, rohkeamman luonteen omaavana pärjäisi kyllä ainoana koiranakin. Kissoihin suhtautumisesta ei ole tietoa, Barbi ei sovi lapsiperheeseen aran luonteensa vuoksi. Barbiella on tällä hetkellä ylipainoa joten tytön ruokintaan kiinnitetään nyt erityistä huomiota jotta paino saadaan tippumaan tasaisesti.
Barbielle haetaan aikuiskotia rauhallisesta asuinympäristöstä. Tulevan kodin tulee varautua antamaan koiralle runsaasti aikaa kotiutumiseen ja edetä rauhallisesti aran koiran kanssa luottamuksen voittamiseksi. Barbie on sisäsiisti ja sijaiskodissa Vihdissä jonne tyttöön pääsee sovitusti tutustumaan.