Bamby

Lisätty sivulle: 2007-05-02

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Bamby
14.4.2010 Bamby sai uuden kodin Etelä-savosta

***

11.4.2010 Bamby etsii kiireellä omaa kotia, Bamby lähti hoitopaikkaan, mutta ei näytä hyväksyvän paikan toisia koiria. Uudessa kodissa ei siis saisi olla muita koiria.

9.4.2010 Bambyn kodinlöytämisellä olisi kova kiire!

28.3.2010 Bamby joutuu etsimään uutta kotia perheen lapsella puhjenneen vakavan allergian vuoksi.

“Bambille olisi saatava uusi koti mahdollisimman pian,koska poika ei voi olla ollenkaan samassa tilassa eläinten kanssa, (saa vakavan hengenahdistuksen).

Bambi tulee muiden koirien kanssa toimeen,parhaiten urosten kanssa sekä ei dominoivien narttujen.Bambi ei remmirähjää,tottelee luoksetulossa (voi siis hyvin pitää vapaana),perustottelee~ istu,paikalle jäämistä. Eroahdistusta on vielä jonkun verran (haukkuu yksin jäädessään jonkun aikaa).Uudessa kodissa voisi olla myös kissoja,koska niidenkin kanssa tulee toimeen. Epäluuloinen se vieläkin on vieraita ihmisiä kohtaan,mutta rauhoittuu muutamassa minuutissa kun tajuaa ettei ole hätää, vahtiviettinen.”

***

17.6.2007 Bamby sai kodin Turusta

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

10.12.2008 Pelkkää hyvää kuuluu meidän Bambille. Pysynyt terveenä ja sopeutunut kotiin hyvin. Rakastaa juoksemista, lunta, vieressä löhöilyä. Uimassa ei olla käyty, mutta tulevana kesänä pakko testata josko se olisi yksi uusi juttu, joka innostaisi tyttöstä. Nartuista ei oikein tykkää, mutta melkein kaikkien urosten kanssa tulee toimeen. Ei hihnaräyhää ja vetäminenkin on melkein kokonaan loppunut. Vahva suojeluvietti on ilmennyt omaa perhettä kohtaan. Vierastaa hieman uusia ihmisiä, mutta rauhoittuu kunhan antaa sen itse tulla luokse. Metsästysviettikin on ainakin oravia ja jäniksiä kohtaan kova. Menisi salamana perään jos pääsisi. Onneksi kuitenkin meidän kissoja ei ole missään vaiheessa innostunut metsästämään,korkeintaan hakenut leikkiin. :)

***

Narttukoira, noin 2-4v.

5/2007 Bamby nähtiin kuljeskelemassa Haapsalun kaduilla kuukauden verran. Bamby näytti pelokkaalta ja hämmentyneeltä. Toivoin, että se löytäisi takaisin kotiin. Sitten aloin saada puheluita ihmisiltä hyvin laihasta koirasta, joka usein eksyy autojen eteen. Yritin viedä Bambyä tarhalle, mutta se pelkäsi liikaa (luultavasti sitä oli lyöty). Sitten Bamby onneksi tuli itse tarhalle seuraten nuoria tyttöjä. Sain sen kiinni.

Toisena päivänä Bamby karkasi häkistään ja hävisi. Alkoi sataa rankasti ja olin Bambystä huolissani. Etsin ja etsin, mutta en löytänyt sitä mistään. 5 päivän kuluttua sade lakkasi ja näin Bambyn. Se oli laihempi kuin koskaan. Se seuraili ihmisiä eksyneen näköisenä ruokaa pyytäen. Ihmiset vain hätistivät koiran pois. Sain Bambyn kiinni makkaran avulla.

Nyt Bamby näyttää paljon paremmalta. Se syö hyvin, leikkii ja on aktiivinen. Bamby tulee toimeen muiden koirien kanssa erinomaisesti. Olemme antaneet Bambylle lääkettä juoksua vastaan, jonka huomasimme olevan tuloillaan. Koska Bamby ei saanut kunnon ruokaa 2-3 viikkoon, sen vatsa meni sekaisin. Se on nyt parempi. Bamby on rakastettava, ihana ja kiva koira. Bamby RAKASTAA lapsia. Se on niin iloinen ollessaan lasten kanssa. Bamby seurailee lapsia ja nauttii niiden huomiosta.