Atte (nyk. Felix Benoit)

Lisätty sivulle: 2012-08-05

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Atte   (nyk. Felix Benoit)
31.8.2012 Atte sai kodin Helsingistä

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

7.9.2012 Felix Benoit (ent. Atte) tuli viikko sitten kotiimme Tallinnan koiratarhalta. Felix haukkui ja murisi melkoisesti muille koirille, mutta toista koiraamme kohtaan käyttäytyi oikein rauhallisesti. Felix ja Leon pääsevät joka päivä juoksemaan koirapuistoon, ja vauhtia kyllä piisaa! Felixin koulutus etenee hienosti ja hän on oikein kiltisti muiden koirien kanssa alun epäilymurinoiden jälkeen. Felix tarvitsee ymmärrystä ja koulutusta vielä hyvin paljon. Kaverukset makoilevat monesti yhdessä sohvalla ja Felix sopii nimenomaan toisen koiran kaveriksi. Eroahdistusta ei ollut kuin parina iltana, kun pojat jäävät makuuhuoneen ulkopuolelle yöksi. Felix on mukava pötkylä, joka on mainio lisä perheeseemme!

***
Kastroitu uros, noin 1v.

9.8.2012 Atte siirtyi Tallinnan tarhalle. Atte on rokotusten puolesta valmis matkustamaan Suomeen 31.8.2012 lähtien.

5.8.2012. Atte on erittäin ystävällinen koirapoika Kohtla-Järven koiratarhalla.
Atte on melko pieni, hitusen kuitenkin raskasrakenteisempi poika, jolla on painoa n. 8 kg. Atte lähtee lenkille nätisti ja rapsutukset ja ihmisen huomio on parasta, mitä Atte tietää. Ihmisen äänehtiessä Atte juoksee heti luokse ja kellahtaa selälleen rapsutuksista nauttimaan. Atte on tuotu tarhalle 31.7.-12

Uusi omistaja noutaa koiran tarhalta yhdistyksen avulla. Luovutusmaksu 250e sisältää mikrosirun, rokotukset, ulko- ja sisäloishäädöt sekä steriloinnin. Koiralla on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle.