Asta

Lisätty sivulle: 2013-03-07

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Asta
14.4.2013 Asta sai kodin Ikkalasta.

***

Kuulumisia kodista:

5/2013 Kauhavalla oltiin,neiti nenä tuntee tien.

4/2013: Asta tässä moi! Mulla menee tosi hyvin täällä kodissa. Olen päässyt myös välillä reissaamaan mun iskän kanssa pitkin Suomea, koska olen nykyään rekkamiehen koira. Osaan vahtia autoa jo, ilmoitan heti jos joku tulee mielestäni liian lähelle autoa. Remmilenkillä käyn ja kuljen nykyään hienosti. Kuulin äsken että mun iskä kertoi mun hoitomammalle että oli ostanut harjan ja shampoota, joten se varmaan tarkoittaa mulle pesua. Osaan etsiä koirannameja hienosti ja todella nopeesti kun niitä on mulle piilotettu. Sain uuden lelun iskän pojan jalkapallon mutta kyllä narulelu on lempparini, jonka otin matkaani hoitopaikasta.

***

Narttukoira, 3 v., kotihoidossa Somerniemellä

26.3.2013: Asta on nyt ollut reilun viikon verran kotihoidossa. Pikkuhiljaa stressitasot alkavat laskea, ja yksinoloharjoitukset etenevät. Asta on saanut laskea kierroksiaan olemalla paljon vapaana aidatulla piha-alueella. Remmiharjoituksia on myös tehty, ja siinä on edistytty. Asta ei sovi narttukoirien kanssa samaan kotiin, eikä perheeseen, jossa pieniä lapsia.

18.3.2013 Asta, 3-vuotias saksanpaimenkoira, tällä hetkellä Somerniemellä kotihoidossa. Asta siirtyi yhdistykselle kotihoitoon. Kotihoitaja tutustuu Astaan paremmin, ja lisäilemme myöhemmin tietoja siitä.

7.3.2013 Asta on kolmevuotias saksanpaimenkoiranarttu, jonka elämän alkutaipale ei ole ollut helpoin mahdollinen. Isoimpana haasteena tällä hetkellä on talutushihnan repiminen, eli käytännössä lenkkeily on isoin ongelma Astan kanssa. Astale ihanteellisin koti olisi isolla aidatulla tontilla varustettu omakotitalo, jossa stressitasot saisi pikkuhiljaa laskettua, ja hihnakävelyä voisi aloitella harjoittelemaan uudelleen.

Asta ei sovi ensimmäiseksi koiraksi eikä narttukoiran kaveriksi.