Armin-Samu (nyk. Samu)

Lisätty sivulle: 2013-12-05

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Armin-Samu (nyk. Samu)
12/2013 Armin-Samu sai kodin Vihdistä.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

2/2014 Samu on kotiutunut oikein hyvin. Oppi nopeasti sisäsiistiksi ja remmissäkin kulkeminen sujui jo kotiutessa. Samulle on ruoka maistunut ensimmäisestä päivästä lähtien hyvin ja Natural choicen kuivanappulatkin maistuu. Samu on tehnyt tuttavuutta perheemme kahteen kissaan. Alkuun olisi kovastikin halunnut niiden kanssa leikkiä, mutta oppi pian että leikkikaveria niistä ei saa. Nykyisin antaa kissojen kulkea nätisti lähettyvillä, eikä ole haastamassa leikkiin samantien. Samu on osoittanut olevansa rohkea, seuraa kaipaava, leikkisä koira ja lähtee mielellään ulos lenkille. Ulkona tykkää haistella pupujen, hiirien ja muiden eläimien jälkiä ja hajuja. Aamuisin Samu on ruokkimassa kanssani hevosia ja alkuun hakkui niille ja haastoi etutassut ylhäällä leikkiin. Nykyisin hevosten lähettyvillä on oikein nätisti. Samu on rohkea ja reipas koira, joka oppii asioita nopeasti. Olemme olleet Samuun oikein tyytyväisiä!

***

Pentu n. 4-5kk

12/2013 Armin-Samu on arviolta 4-5 kuukauden ikäinen ihastuttava pojan alku, joka on nyt kotihoidossa Virossa. Armin-Samun arvioidaan olevan pienen mäyräkoiran sekoituspoikapentu, joka on löydetty hylättynä mökkialuen läheltä metsästä. Pentu oli kovin nälkäinen ja onneton, useista ponnistuksista huolimatta vanhaa omistajaa ei ole löytynyt. Pentu pääsii turvaan ja on saanut hyvää huolenpitoa, on kissa-koira-ja lapsirakas, mutta valitettavasti lapsella ilmestyi vahva allergia. Pentu on hyvin ihmisrakas ja leikkisiä, hyvin aktiivinen ja suloinen otus. Leikkii nätisti kissojenkin kanssa ja on kaikinpuolin hyvä koiranalku. Syö hyvällä ruokahalulla, mutta kuivamuona ei maistuu, ei oikein ymmärrä, että ne papanat on syötäviä. Kotiruoka ja meheva purkkiruoka sopii paremmin. Pentua on myös jo opetettu kulkemaan hihnassa. Ulkoilua tämä pikkuinen tosiaan rakastaa ja vaatii aktiivisen ja kokenen kodin, ei sovi pelkäksi sohvaperunaksi. Tämä kultainen pikkumies odottaa nyt ikuista rakastavaa ja huolehtivaa kotia joka on valmis pitämään sen luonaan aina.

Luovutusmaksu 200e sisältää mikrosirun, rokotukset, ulko- ja sisäloishäädöt. Koiralla on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle.