Armi (nyk. Sharmi)

Lisätty sivulle: 2012-01-21

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Armi  (nyk. Sharmi)
12.4.2012 Armi sai kodin Littoisista

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

27.5.2013 Kuva terveisiä Sharmilta “seiskarinkoiralta”, kun ei pääse Turun koira treffeille näyttäytymään ja kavereita moikkaamaan loman vuoksi.

11.7.2012 Sharmilla menee hienosti. Hän on meidän mielestä oikein hyvin tottunut olemaan perhekoirana. Se on mukavaa, kun esim. lenkiltä tultua hän kääntyy omasta portista sisälle ja kipittää portaat kotiovelle. Kun joku meistä tulee kotiin, niin Sharmi tervehtii ihanasti.

Sharmi viihtyy mökillä, uimaan hän ei mene, mutta metsälenkillä hän kulkee vapaana meidän mukana. Aluksi hän tapasi lähteä vähän omille teilleen, mutta ei enää, vaan kulkee meidän mukana. Näyttää ihan siltä, että Sharmi tykkää olla veneessä, hän hyppää veneeseen ja pois, kuin “vanha” merikoira! Hän pysyy mökillä pihapiirissä, mutta kotipihalla pitää olla aina portti kiinni.

Kävimme Sharmin kanssa eläinlääkärillä, koska karvaa lähti tosi paljon. Otettiin verikokeita, mutta kaikki on hyvin. Annamme sellaista Nutrolin-öljyä ruuan kanssa, niin karvanlähtö on rauhoittunut jo jonkin verran. Matokuurinkin hän sai.

Sharmi on tosi rauhallinen, mutta saa aina silloin tällöin hauskoja leikkikohtauksia. Lenkillä ja metsässä hän on valpas. Ensin jopa niin valpas, ettei kiinnittänyt meihin hihnan toisessa päässä oleviin mitään huomioita. Vähitellen hän on ruvennut ottamaan kontaktia myös lenkillä, mistä hän saakin aina kehuja. Mukavasti siis menee. Sharmi vaikuttaa tyytyväiseltä ja tyytyväisiä olemme myös me. Mukavaa kesän jatkoa teille kaikille! Touholle Sharmilta terveisiä ja hännnänheilutuksia! T. Eija

25.4.2012 Ensinnäkin kutsumme häntä nyt Sharmiksi, koska veljeni vaimon nimi on Armi ja haluamme välttää sekaannuksia. Hyvin tuntuu Sharmi-nimi jo toimivankin. Sharmi on kotiutunut oikein hyvin ja on todella kultainen koira. Olemme kaikki hyvin rakastuneita häneen.

Ensimmäinen mökkiviikonloppukin sujui hyvin. Sharmi oikein riehaantui vapaudesta ja kiiti tuhatta ja sataa pallon perässä ja tutki autuaana paikkoja niin sisällä kuin pihallakin. Metsäkävelyt teemme kyllä vielä hihnassa, kun tuo tänne-tulo ei toimi vielä ihan joka kerta (hänellä on tapana lähteä nenänsä perässä vaeltelemaan). Veneeseen meno oli hänelle kauhistus ja jouduimme nostamaan hänet sinne. Uskon kyllä, että hän tottuu siihenkin.

Sharmin tottelevaisuuskoulutus on vielä vaiheessa, mutta namupaloilla istu, tänne ja paikka toimii jo suht. hyvin. Vielä on kuitenkin matkaa. Olemme huomanneet, että Sharmi suhtautuu miehiin vähän epäluuloisesti ja joskus jopa murisee niille. Mitä lie taustalla. Lapsiin hän suhtautuu todella hienosti.

Sharmi on ihana, kiltti ja rauhallinen koira, joka heiluttaa meille iloisesti häntäänsä aina kun juttelemme tai jopa katsommekin häntä. Rapsutuksia hän rakastaa ja niitä hän kyllä saakin. Mukavaa kevään jatkoa! T. Eija

***

Steriloitu narttukoira, aikuinen

25.3.2012 Heippa! Laitan jo tänne vähän kuulumisia täältä: Armi tuntuu viihtyvän hyvin täällä ja on ihana tyttö. Armi rakastaa kun häntä silitellään. Lenkeillä Armi menee nätisti ja on kovin kiinnostunut jos välillä menee ihmisiä tai koiria ohitse. Sisällä seuraa minua kaikkialle ja haluaa tutustua myös meidän Touho koiraankin :-). Terkuin: Jenni, Armi ja Touho

24.3.2012 Armi saapui kotihoitoon Poriin

21.1.2012 Armi on musta keskikokoinen noin 50 cm korkea tyttökoira Kohtla-Järven tarhalla. Armi on tuotu tarhalle 21.12.-11 Sillamäeltä. Luonteltaan Armi on ystävällinen ja ihmisrakas.

KULUKORVAUS leikatusta koirasta on 250 €. Kulukorvaus sisältää tunnistusmerkinnän, rokotukset,steriloinnin, madotukset ja loishäädön. Lisäksi koiralla on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle.