Armani

Lisätty sivulle: 2007-01-02

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Armani
12/2005 Armani sai kodin

***

Uroskoira, noin 5v. hoidossa Vierumäellä

17.11.2005 Kuumisia kotihitopaikasta: Mini on aivan ihana pieni päivänsäde! Meille tullessa Minin turkki oli tosi eloton ja takkuinen. Syli ja ruoka oli se mitä Mini kaipasi. Harjaus ja pesu ei ollut mitenkään miellyttävä kokemus. Aluksi herra oli epäluuloinen kaikesta kosketuksesta ja käsien liikkeistä. Lasten silittelyjä valkea takkukasa ei hyväksynyt eikä tassuihin koskemista.

Nyt kolmen viikon jälkeen pieni päivänsäde hohtaa valkeuttaan ja on sopeutunut laumaelämään mitä parhaiten. Ruoanhimo on laantunut samoin pieni irvistely, mikä minusta ja omasta koirasta oli lähinnä huvittavaa :) Mini kävelee ulkoilun jälkeen kilttinä poikana suoraan pesuhuoneeseen pestäväksi ja sitten jääkaapille. Syönnin jälkeen yleensä ahtautuu sohvalle minun koiran ja kissan kanssa syliini, kaikki kolme…

Uroksista Miniherra ei välttämättä niin välitä, mutta uskoakseni kyllä sopeutuu jos perheessä on toinen uros. Narttuja valkoinen pallo rakastaa, ainakin nyt kun tuntuu naapurustossa juoksuja olevan, nenä käy lenkillä lakkaamatta. Minun koira on saksanpaimenkoiran ja belgianpaimenkoiran narttu sekoitus. Mitään ongelmia ei ole näiden kahden välillä ollut, päinvastoin leikki sujuu loistavasti.

Mini on metsälenkillä aina vapaana ja tulee mielellään luokse, herkkupaloja hakemaan ja muutenkin kun kutsun. Teemme pari kertaa päivässä pitkän lenkin ja Mini pysyy hyvin vauhdissa mukana. Näyttää kaipaavankin pitkiä lenkkejä.

Kaveri on todella nopea oppimaan temppuja ja tapoja yleensäkin. Nyt jo istuu kiltisti ja odottaa ruokakuppiaan, kun aluksi hyppi pitkin kaappeja. Ulko-ovella Mini istuu kaverin vierellä odottaen lupaa ulosmenoon. Erittäin hyvin käyttäytyvä :) Ministä voi sanoa, että se on todellinen lemmikki! Erittäin ihana ja hellyydenkipeä pieni poika.

Armani on tulossa Suomeen kotihoitoon Rekku Rescue ry:n sekä Petsin yhteistyön kautta. Lisätietoja Armanista Petsin kuvagalleriasta.