Argo, Pipsan pentu

Lisätty sivulle: 2007-01-02

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Argo, Pipsan pentu
1/2007 Argo sai oman kodin

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

Meillä sujuu kaikki oikein hyvin! Argo kasvaa ihan silmissä! Osaa istua ja jopa melkein aina ymmärtää mitä ei tarkoittaa ;-) Onkin helppoa, kun se ottaa Dinasta mallia.

Argo on ihan älyttömän energinen ja villi pakkaus! Kiusaa Dinaa (5.v. narttu) ja Nemoa (4.v. kissa) minkä kerkeää. Dinalla on onneksi pitkä pinna, joten ei ole vielä kertaakaan suuttunut Argolle. Ärisee ja murisee kylläkin, kun jätkä hyörii kimpussa. Mut Argo ei siitä pahemmin välitä, vaan menee uudestaan kimppuun. Ja Nemon kanssa Argo painii. Eli muut eläimet ovat ottaneet Argon tosi hyvin vastaan :-)

Argo on tosi rohkea, touhottaa ulkonakin mitä sattuu. Ja menee muristen nuuskimaan pihalle tulijat. Taitaa tulla kova vahtikoira! Naapurin pojan kanssa pelaili jalkapalloa viikonloppuna ja Juuso sitten lahjoittikin Argolle oman jalkapallon. Pallon kanssa se sitten painii ja riehuu ulkona.

Ruoka maittaa hyvin ja asiatkin tulee pääasiassa ulos. Aina ei tietysti leikin tohinassa kerkeä paperille, mut ei se niin vaarallista oo :-) Argo ja Dina nukkuvat sängyn vieressä, Argo melkein sängyn alla. Aamulla kun me nukutaan, se touhuilee omiaan, syö luuta ja leikkii yksin. Kun herään, tunkee se kuonoa Dinan viereen sängyn laidalle ja sitten saankin pusuja oikein urakalla molemmilta! Ja sitten se ralli alkaa. Päivät meneekin nukkuessa parituntia ja sitten riehuessa saman verran! Ja mulla kuluu kahvia ja tupakkaa hermojani rauhotellessa ;-) On se huomattavasti “kovempi” kuin Dina pienenä. Vilinää ja vilskettä meillä siis riittää! Mutta kivaa ja ihanaa on! T: Kaija ja kumpp.

***

Uroskoira