Araminta

Lisätty sivulle: 2006-12-14

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Araminta
22.2.2007 Araminta sai kodin Paimiosta koithoitajansa luota

***

Kuulumisia kodista:

16.1.2010 Araminta eli Minttu on meidän “suttusaara” eli siivoaa kaikkien korvat, silmät ja muut tarpeeliset paikat, paitsi Rekun. Isin tyttö joka on myös aivan hassuna Nadjuskaan. Sylivaihe oli vähän ohikin jo mutta taas ryömitään syliin. Vanhan mamman ( 14 vuotta) ottotytär, ja jos jos ei vanhus syö, (Milla) niin ei Minttukaan, jos Milla ei mene ulos, niin ei Minttukaan. Jos isi ei nouse ennen päiväruokailua, niin Minttu haluaa ruokansa makkariin jne. Minttu on aivan ihana ja söpönen pikkukoirus, 55 cm/26 kg, kiltti ja suloinen, vaikka yleensä arkajalka vieraita kohtaan. Mutta Mintun omat ihmiset ottaa sitten vastaan suurella rakkaudella ja tervehtii isomman koiran puuhakkuudella, kattimuksien lempparikoira.

***

Narttukoira, kotihoidossa Turun seudulla

28.1.2007 Araminta jota nykyään kutsutaan nimellä Minttu. Mintusta on tullut aivan sylivauva siskon lähdettyä. Muuten on iloinen ja reipas tyttö, sisäsiisti ja leikkisä.

02.11.2006 Araminta ei sovellu kerrostaloon haukkumisen vuoksi. Tyttö alkaa jo pitämään puolensa siskojen kanssa ja sisäsiisteyskin on aika hyvin hallussa. Yön nukkuu vieressä eikä sängystä juuri poistu yön aikana. Sen tietää siitä kun ei pääse itse vielä sänkyyn jos aamulla tuhisee vielä kainalossa ja ja jos on liri lattialla niin eipä ole typykän tekoja. Ruoka maittaa ja kasvanut on hurjasti. Vieraita ihmisiä ei pelkää ollenkaan. Kanit saa olla rauhassa, mutta kissan perässä täytyy juosta kun se on niin kivaa, ainakin hänen mielestään. Aivan suloinen ja kultainen tytteli.

24.10.2006 Araminta on sylivauva, hieman arka mutta sylissä viihtyy pitkään. Ymmärtää olla nolo kun pisut tulee lattialle mutta ei silti ymmärrä ulos asioida niinkuin siskot. Aivan ihana pikkuhöpö. Pennut Helmiorvokki, Araminta ja Justiina ovat kotihoidossa Turun seudulla.