Anton

Lisätty sivulle: 2011-03-05

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Anton
24.4.2011 Anton sai kodin Helsingistä

***

Kastroitu urosikoira, aikuinen

***

9.4.2011 Anton etsii uutta kotia omakotitalosta tai maalta. Kodinvaihtajan kulukorvaus 60 €

18.4.2011 Lisätty kuvia Antonin “kotihoidosta”. Haimme Antonin noin pari viikkoa sitten Tallinnasta. Anton osoittautui kuvauksensa mukaisesti lempeäksi! Anton on todella leppoisa, lempeä ja ihmisystävällinen. Haluaa olla siellä, missä ihmisetkin. Anton on sisäsiisti. Ensimmäisenä aamuna merkkaili paikkoja sisällä, mutta voi johtua siitäkin, että emme hoksanneet ajoissa viedä sitä ulos.

Hihnakäyttäytymistä opetellaan ja se on edistynyt melko hyvin. Anton ei enää oikeastaan vedä yhtään hihnassa ja rähinätkin ovat vähentyneet huomattavasti. Ainut, mikä saa Antonin sekaisin, on jänikset ja oravat yms. Eroahdistus on vähentynyt, tosin Antonilla on DAP-panta rauhottavana tekijänä. Syyt, miksi emme voi pitää Antonia, ovat ensimmäiseksi se, että Antonissa on todennäköisesti Eestin ajokoiraa, josta emme tienneet Antonia valitessamme. Meillä on neljä marsua, jotka on täytynyt piilottaa saunaan, koska Anton haluaisi ne metsästää. Toisaalta Anton on myös melko äänekäs haukkumaan ja ulvomaan, kun sille päälle sattuu. (Esim. kun on yksin toisen koiramme kanssa kotona.) Me asumme kerrostalossa ja Antonista on pari asukasta valittanut. Emme siis voi pitää Antonia, vaikka se on koirana SUPER! Merja ja muut

***

2.4.2011 Anton sai kodin Tuusulasta

***

5.3.2011 Anton on aikuinen sekarotuinen uroskoira Raplan tarhalla. Anton on erittäin hyvä luonteinen, hyvin hellä. Anton on n. 4-v keskikokoinen, 20 kg. Anton on tuotu tarhalle 15.12.2010.

Anton luovutetaan uuteen kotiin kastroituna,tunnistusmerkittynä, rokotettuna ja loishäädettynä. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Uusi omistaja noutaa Antonin Tallinnasta. Anton tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Kulukorvaus Antonista on 200 euroa.