Annu

Lisätty sivulle: 2010-11-05

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Annu
3.10.2011 Annu muutti maalle Lusille ainoaksi koiraksi

***

Kuulumisia kodista:

6/2012 Tervehdys ajattelin laitella taas Annusta kuulumisia, kun taas on uusi kevät ja Annu sai uuden kaverin Pyryn, joka on puhdas, leikattu kultainennoutaja, jonka kans on mukava leikkiä, vartioida, käydä lenkillä ja nukkua. Muuten Anun kans menee mainiosti.

10/2011 Tervehdys! Annun kanssa ensimmäinen viikko on mennyt ihan mukavasti tutustuttu metsäpolkuihin ja kaikenlaiseen uuteen mikä on ollut Annusta mukavaa, vaikka naapurit hieman meinaa Annusta olla pelottavia, pikkuhiljaa tutustutaan. Annu osaa tehdä tehtävät hienosti ulos. Minusta Annusta on tullut minulle jo viikon aikana tosi mukava ja lutunen karvakorva Ja leikin jälkeen on mukava levätä.

***

Narttukoira, aikuinen Raplamaalla

17.6.2011 Monta karvakorvaa on sen oman kodin löytänyt, mutta mistä se Annun oma koti ja oma ihminen mahtaisi löytyä? Lisätty Annulle kesäkuvia!

24.3.2011 Lisätty Annu-tytölle uusia kuvia.

31.1.2011 Annu on reipastunut kovasti, ohessa uusia kuvia Annusta.

22.12.2010 Annu etsii kotia perheen ainoanan silmäteränä, koska tyttö on jonkinverran dominoiva muita koiria kohtaan. Annu puolustaa muilta koirilta ruokaansa, onhan tyttö joutunut aiemmin elämään nälässä. Luonteeltaan Annu on rauhallinen ja painautuu lenkillä välillä maahan. Seuraa aktiivisesti hoitajaansa ja Annu pitää uusien asioiden opettelusta ja leluilla leikkimisestä. Tyttö tarvitsee hetken aikaa tutustuakseen uusiin ihmisiin. Hihnakäytöksessä olisi vielä parantamisen varaa, koska tyttö haluaisi välillä kulkea omia polkujaan.

5.11.2010 Annun entinen omistaja kärsi dementiasta ja Annu tuotiin tarhalle omistajan jouduttua laitoshoitoon yhdessä kahden muun koiran kanssa. Annu on aliravittu, koska entinen omistaja unohti ruokkia koirat. Annu on keskikokoinen, ystävällinen koiraneiti. Annun iästä ei vielä tässä vaiheessa ole tietoa.

Annu luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna, loishäädettynä ja steriloituna. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Annu noudetaan Tallinnasta. Omistajalla on myös mahdollisuus lähteä noutamaan tyttöä suoraan tarhalta yhdistyksen edustajan kanssa. Annu tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Kulukorvaus Annusta on 250 euroa