Änni (nyk. Martta)

Lisätty sivulle: 2007-08-26

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Änni (nyk. Martta)
8.9.2007 Martta sai kodin Hangosta bergamasco-narttu Unan kaverina.

***

Kuulumisia kodista:

23.9.2007 Koirat tulevat hyvin toimeen keskenään ja niistä on selvästi iloa toisilleen. Martta on niin tuttavallinen että haluaa illalla käyttää Unaa tyynynä, eikä Una ole moksiskaan, vaikka on selvästi pomona meillä.

***

26.8.2007 Änni on suloinen ja kiltti tyttö. Se on noin 2-vuotias tai nuorempikin. Ännilla on sellainen tausta, että se jätettiin Pärnun koiratarhan portin pieleen kiinni yöllä heinäkuun puolessa välissä. Siitä tarhan työntekijät sen löysivät. Kukaan ei ole tullut hakemaan tyttöä pois, joten sille etsitään nyt uutta, tytöstä huoltapitävää kotia.

Ännin kanssa on kiva lenkkeillä, se pitää sekä tytöistä että pojista. Myös taluttajat ovat kivoja ja kiitokseksi lenkistä Änni saattaa kapsahtaa kaulaan antamaan halin ja pari pusua. Ännin tulevassa kodissa voi olla tyttö tai poikakaveri odottamassa.

Uusi omistaja saa Ännin tunnistusmerkittynä, rokotettuna ja EU-lemmikkieläinpassin kera. Kulukorvaus 150e. Rekku Rescue huolehtii tarvittaessa Ännin kuljetuksesta Tallinnaan uudelle omistajalle.