Anni

Lisätty sivulle: 2006-12-20

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Anni
18.11.2006 Anni sai kodin Espoosta

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

12.12.2008 Hei! Anni on tätä nykyä jo iso 2,5 v tyttö ja hyvä lenkkikaveri sekä metsässä/luonnossa liikkumiseen hurahtanut. Anni on myös oppinut haukkumaan. Mutta ei vastaantulijoita vaan yllättäviä vieraita, ja kun he tulevat lähemmäs niin hän tervehtii iloisesti häntää huiskuttaen. Hän onkin edelleen huomionkipeä ja mukavuuden haluinen, paitsi leikkiin ryhdyttäessä saa varata aikaa ja puhtia jos meinaa hänet väsyttää. :)

Anni on myös koirapuistossa käynyt jo melkein 2 vuotta. Hän tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa ja osaa olla kuten pitää. Leikki on riehakasta ja iloista. Kävimme pentukurssin keväällä 2007, joka meni ihan hyvin. Kaikki on siis hyvin! Tässä parhaat palat Annin toilailuista :D

7.2. 2007 Terveisiä Espoosta! Kuvassa Anni ensimmäisen kerran metsässä kävelyllä! Kuva on otettu joskus marraskuun lopussa. On kaikessa tohinassa unohtunut lähettää niitä kuvia. Samalla myös muutama kuva vähän isompana. Kyllä on hienosti rohkaistunut tyttö ja alkanut leikkiä muiden koirien kanssa koirapuistossa. Olemme tehneet myös lenkkejä metsässä vapaana. Lääkärissä käytimme kaksi kertaa rokotettavana ja madotukset annettu. Olen seuraillut Annin kasvamista ja se on kasvanut 6 kg siitä kun tuli meille.

27.11.2006 Saatiin haettua Anni hyvin meille vähän ihmetteli automatkaa ja pelästyi kun laitettiin hihna, mutta kun kotiin päästiin niin ei aikaakaan kun se alkoi innostua ja heiluttaa häntää. Alkoi tutkimaan leluja ja paikkoja, myös marsun koppeja haisteli ja katsoi. Sitten veimme sen pesulle josta se ei niin tykännyt heti ja koitti päästä pois, mutta kun rauhoiteltiin ja pidettiin lähellä niin se pysyi paikoillaan. Ruoka maistui hyvin. Iso pissa pääsi – onneksi sanomalehdelle osasi itse mennä ja sai paljon kehuja! Olosuhteisiin nähden ja pitkän matkan jälkeen on suhtautunut tosi hyvin uuten kotiin!

Alku lähti jo hyvin, pientä ujoutta oli, ja kävely sujui meidän jalkojen välissä. Nyt jo kuitenkin neiti on jo huomattavasti rohkeampi. Uudet asiat tietysti ujostuttaa. Toisiin koiriin ei olla vielä päästy tutustumaan, kun lääkäri ja rokotus on vasta huomenna. Toisaalta niistä Anni ei tunnu juuri välittävän, koirat kierretään häntä koipien välissä ja niskavillat pystyssä.

Sisäsiisteys opittiin jo todella aikaisin, enää ei ole päässyt mitään sisälle moniin päiviin. Ulkona ollaan pyritty käymään usein ja lenkkejä ollaan pikku hiljaa pidennetty ja uusiin maastoihin tutustuttu. Anni ei ole kertaakaan haukkunut, ollaankin mietitty, että onkohan se mykkä :) Toisaalta parempi, ettei turhaan räksyttele. Kynnet ja muut hoitotoimenpiteet antaa tehdä ja nauttii huosta, jota saa osakseen. Kaikin puolin ihana hauveli, osaa jo kävellä hienosti hihnassa, istua käskystä ja koko ajan ottaa enemmän kontaktia meihin. t.Jani ja Henna

***

Narttupentu, noin 3kk

5.11.2006 Anni on ihmisrakas vähän belgianpaimenkoira malinoisia muistuttava tyttö. Ihmisen mennessä häkkiin ensin piti kyyristyä, mutta tuttavuutta tehtäessä tyttö osoittautui huomionkipeäksi neidiksi. Annista saa varmasti hyvän harrastuskaverin, joten aktiivinen koti on hakusessa. Anni odottaa omaa kotia Pärnun varjupaikissa.

30.10.2006 Anni on noin kolmen kuukauden ikäinen keskikokoiseksi kasvava narttupentu. Lisätietoja koirasta viikonlopun jälkeen.