Anne

Lisätty sivulle: 2011-11-23

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Anne
12.1.2012 Anne sai kodin.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

10.12.2018 Anne koira täyttää 10 vuotta ensi vuonna. Tuli meille Rekku Rescuen kautta 10 pvnä tammikuuta 2012. Anne on hyvin terve, ainoastaan näkö on vähän himmentynyt, muuten hyvin pirteä edelleen.

Olemme muuttaneet Lintuvaaraan. Siellä Anne on löytänyt monta uutta “poikaystävää”, mutta nartut saavat edelleen kyytiä. Annen lempipaikka kotona on edelleen sohvan kulma.

Still going strong. Myös isännän ja emännän kunto on hyvä kiitos Annelle.

12.1.2012 Tässä Anne ensimmäisena päivänä uudessa kodissaan. Anne on IHANA. Anne vei isännän paikan sohvalta heti – paras kulmapaikka, mutta joutui tyytyä sohvan toiseen kulmaan.

Anne rakastaa ulkoilulenkkeja ja tutkii kaikki paikat huolellisesti ja täällä Kivenlahdessa, kun niitä koiria on paljon uusia koiraviesteja on pakka tutkia. Koirapuistoon emme ole vielä menneet. Odotetaan kunnes tunnemme Annen vieläkin paremmin. Vähän vaisu Anne on vielä ja suhtautuu varovaisesti vierasiin ihmisiin.

Olemme päättäneet että vietämme Annen syntymäpäivää 10.1. samana päivänä kun Anne tuli meille ja vielä on isännän syntymäpäivä. Paras syntynäpäivälahja isännälle. John ja Inga, Annen uudet onneliset omistajat

***

Narttukoira, noin 3v.

4.1.2012 Anne saapui Suomeen kotihoitoon.

24.11.2011 Anne on arviolta noin 3 vuotias narttukoira Pärnun tarhalla.

Ystävällinen ja huomionkipeä Anne majailee Pärnun tarhalla, jossa neiti odottaa sitä omaa kotiaan. Anne tulee mainiosti muiden koirien kanssa toimeen, ja tulevasta kodista olisikin hyvä löytyä koirakaveri tytölle.

Lenkillä Anne kävelee nätisti, ottaa hyvin kontaktia ja taluttajan pysähtyessä juoksee nopeasti tämän viereen rapsutettavaksi. Anne on leikkisä, mutta ei riehu hihnassa eikä hypi taluttajan päälle – Tosin syliin tyttö nopeasti tunkee itsensä jos vain saa siihen mahdollisuuden. : )

Anne on perusluonteeltaan tottelevainen, vaikka paljoa tytölle ei olekaan vielä opetettu. Tulevan kodin on siis hyvä alkaa heti harjoittelemaan peruskäskyjä. Asumismuodolla ei Annen tapauksessa ole kovasti väliä, tyttö ei hauku tarhaoloissa, joten voisi sopia myös kerrostalo-asuntoon.

Anne luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna, loishäädettynä sekä steriloituna. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Anne tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Kulukorvaus steriloidusta nartusta on 250 euroa.