Anna

Lisätty sivulle: 2012-11-28

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Anna
6.1.2013 Anna sai kodin Inkeroisista

***

Kuulumisia kodista:

13.2.2013 Lisätty kuvia kodista. Anna on oikein kiltti ja tottelevainen tyttö, ja kasvanut oikein hienosti!

***

Narttupentu, noin 2-3kk

9.8.2012 Anna on alustavasti varattu

8.12.2012 Anna on hyvin leikkisä, iloinen, avoin ja sosiaalinen pentu. Anna ei yhtään ujostele tai vierasta. Kerjää heti huomiota, hellyyttä ja on todella kontaktinhaluinen koira. Annasta saisi varmasti kivan harrastuskaverinkin. Anna on vielä aika rimpula, vaikka suuret tassut kielivätkin isoksi kasvamisesta. Anna tuijottaa koko ajan kauniilla nappisilmillään, korvat höröllä päätään kallistellen. Anna tulee kivasti toimeen muiden koirien kanssa ja leikkisi koko ajan. Anna ei juuri tarhaoloissa hauku.

28.11.2012 Anna on noin 2-3 kuukauden ikäinen narttupentu. Annasta arvioidaan kasvavan suurikokoinen koira. Annan tassut ovat jo nyt aivan valtavat. Annaa ei luovuteta kerrostaloon, koska siitä kasvaa suuri, eikä vielä osata arvioida onko Annan rotuperimässä mahdollisesti jotain laumanvartija-rotua. Anna tulee toimeen lasten kanssa, ja se on ystävällinen kaikille. Anna on todella rohkea ja reipas pentu.

Koira luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna ja loishäädettynä. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Kulukorvaus pentukoirasta on 200 euroa.