Anita (nyk. Ada)

Lisätty sivulle: 2011-01-18

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Anita (nyk. Ada)
26.3.2011 Anita sai kodin Espoosta.

***

Kuulumisia kodista:

15.8.2011 Meillä on mennyt mainiosti, 8kk tuli täyteen neidille iässä ja pikkuinen ja ketterä neiti on painoa on suunnilleen 4,5-5kg ja korkeus lähentelee 30cm. Aktiivinen ikiliikuja, joka jaksaa lenkeillä ja nauttii touhottaa muutenkin kaikessa mukana. Kertakaikkisen ihana touhottaja! Mukavaa syksyä! Maria ja Ada ent.Anita

12.4.2011 Tänään käytiin eläinlääkärissä ja neiti sai nelosrokotteen ja painoa on huimat 3,7kg…eli pikkuinen utelias nuori neiti on ja todella vauhdikas. Tämä vajaa kuukausi on mennyt todella hyvin ja Jadenkin kanssa ollaan jo ylimmät ystävykset, mitä nyt Jade ei aina ihan sulata kaikkea mitä Adalla olisi mielessään. Nukkuvat päälletysten ja yhdessä ollaan tutustuttu “suureen” maailmaan kotipihan ulkopuolella.

Hihnaan oppittiin kahdessa päivässä ja ulkona tykkäisi olla vaikka ja kuinka. Sisäsiisteys on vielä hakusessa,mutta eipä sitä pieneltä voikkaan heti kaikkea odottaa. Nukkumaan on opittu…mamman vieressä, sohvalle osataan hienosti hypätä ja puruluut tekevät kauppansa.

Eläinlääkärin arvio Adan koosta oli että max Cavalierin kokoinen kompakti pakkaus, joka ei kuitenkaan ole liian heiveröinen, että tarvitsisi pelätä sen menevän rikki. Aivan ihana neiti, koko perhe on myyty ja odotamme tulevaa kesää ja vuosia enemmän kuin innokkaina. Mukavaa kevättä! T.Ada ja Maria

***

Naaraspentu, synt. 15.12.2010

18.1.2011 Anita ja Anssi ovat Asta emon pentuja, jotka ovat syntyneet 15.12.2010 Kohtla-Järvellä. Asta emo oli löydetty tiineenä kuljeskelemasta ja tuotu tarhalle 1.12.2010. Anita on ruskea-musta-valkokirjava pikkuneiti. Anita on valmis omaan kotiin maaliskuussa.

Kulukorvaus Anitasta on 200 euroa, se sisältää EU-passin, rokotukset, tunnistesirun, loishäädöt ja Traces-kirjauksen. Uusi omistaja hakee koiran Tallinnasta yhdistyksen avustuksella.