Angelo

Lisätty sivulle: 2016-07-18

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Angelo
03.09.2016 Angelo sai kodin.

***

Leikattu uroskoira, noin 10 v.

09.08.2016 Angelolle lisätty kuulumisia kotihoidosta: Angelo on ollut meillä nyt vähän päälle viikon eikä sen kanssa ole ilmennyt minkäänlaisia ongelmia. Angelo on todella läheisyydenhaluinen ja hellyydenkipeä. Sopeutui nopeasti elämään meillä, tuli heti ensimmäisenä iltana viereen nukkumaan. Ystävällisesti tökki tassulla pyytäen päästä peiton alle. Angelo on nukkunut yöt aina jonkun perheenjäsenen sängyssä kyljessä kiinni ja siinä herra onkin viihtynyt rauhassa koko yön. Tulee viereen lepäämään sohvalle ja seurailee kiinnostuneena perässä pitkin asuntoa. Angelo haluaa olla aina siellä missä ihminenkin on.

Angelo asuu nyt kerrostalossa ja on pärjännyt täällä hyvin. Kuuntelee ääniä, mutta ei reagoi niihin mitenkään muuten. On muutenkin hiljainen tapaus. Haukkuvan Angelon on kuultu kun kylään tuli pari miespuolista vierasta, joille herra haukkui ja vähän murisikin mutta rauhoittui lopulta. Isännän kanssa tulee kuitenkin ongelmitta juttuun ja kaikkien naispuolisten henkilöiden kanssa
myöskin. Angelo nousee usein etutassut vasten ihmistä antamaan pusuja. Angelo on suht sisäsiisti, muutamat tarpeet on sisälle päässyt yön aikana ja kerran kun herra joutui jäämään yksin muutamaksi tunniksi kotiin. Sen jälkeen vahingoilta on vältytty. Angelo osaa olla nätisti kotona yksin. Vähän haukkui perään ja rämpytti oven kahvaa, mutta tätä ei kestänyt kauaa. Angelo on kaiken kaikkiaan hiljainen, rauhallinen ja ihmisrakas vanhus. Angelo on myös hauskuuttanut luonteellaan. Kävely lenkeillä ja koirien ohitus sujuvat nätisti. Tutustuu muihin koiriinkin hienosti. Alkuun Angelo on vähän ujon ja jännittyneen oloinen, joten sen kanssa on hyvä edetä rauhallisesti. Rauhallinen, lempeä ja osaava koti olisikin Angelolle hyvä. Angelo on hyväkäytöksinen ja ymmärtää kun sille sanotaan ei.

18.07.2016 Angelo on ystävällinen Italianvinttikoira herra joka etsii kiireellä uutta kotia omistajien sairastumisen ja muuton vuoksi. Angelo on elänyt omakotitalossa ja herralle etsitäänkin kotia rivi-tai omakotitalosta. Angelo tulee toimeen toisten koirien kanssa joten uudessa kodissa kaverina voisi olla rauhallinen uros tai narttu. Kissojen kanssa elosta ei ole kokemusta joten kissaton koti on paras vaihtoehto. Angelo on herttainen herra jolle etsitään rauhallista eläkekotia jossa voisi nauttia hellyydestä ja huomiosta sekä rauhallisista kävelylenkeistä. Angelo on kotihoidossa Espoossa johon herraan pääsee sovitusti tutustumaan.

KULUKORVAUS yli 10 vuotiaasta koirasta tai erityissijoituskoirasta on 150 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja viitosrokotuksen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus, kennelyskä ja leptospiroosi), ja on madotettu vähintään kertaalleen. Se on tunnistemerkitty ja siru on rekisteröity Turvasiru.fi- palveluun. Koira on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi