Amir (nyk. Rölli)

Lisätty sivulle: 2007-01-02

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Amir (nyk. Rölli)
8/2004 Amir muutti omaan kotiin Mikkeliin.

***

Kuulumisia kodista:

2.7.2006 Terveisiä entiseltä Amirilta, nykyiseltä Rölliltä! Vajaan kahden vuoden aikana koira on tullut entistä suloisemmaksi. Erittäin vilkas ja ihmisrakas pakkaus. Alkukarkailun jälkeen pienenä ihmeenä olemme pitäneet sitä viisautta, millä tämä koiruli on oivaltanut oman piha-alueen. Se saa olla irti aina kun haluaa ja pysyy omassa pihassa. Uiminen on sen rakas harrastus, tekisi sitä tuntikausia ja onneksi on siihen päivittäin mahdollisuus.

Röllin tuki ja turva, kodin tapojen opettaja, rottweiler Nana, sairastettuaan pääsi koirien taivaaseen keväällä -05 ja myöhemmin kesällä -05 Rölli sai uuden “pikku veljen” rw Maxin. Siinähän kesä meni painiessa ja kevät talvella -06 tuli taloon vielä rw tyttönen, nyt 5kk vanha Juuli. Tällä triolla touhua riittää ja Rölli viisaudessaan useinmiten antaa “lasten” riehua keskenään. Välillä juoksuttaa muita, sattuu olemaan salaman nopea liikkeissään. Itse tietää erikoisasemansa ja nauttii kainalossa maatessa. Suosittelemme; näitä söpöläisiä, jotka tarvitsevat rakkautta, rajoja ja kotia on paljon odottamassa Vaivannäkö kannattaa!

2/2005 Tervehdys Mikkelistä! Amirin (nyk. Rölli!) kuulumisia kirjotellaan. Röllistä on kasvanut todella rakastettava vekkuli, siellä missä on ihmisiä, siellä myös Rölli! usein vänkää myös vessaan kaveriksi. Rölli rakastaa juoksemista ja jaksaisi tehdä sitä tuntikausia. Revittely on sen lempi puuhaa! Rölli köllöttelee iltaisin sohvalla katselemassa telkkaria muiden kanss (aiemmin ei koira ole saanut olla sohvalla. Rölli on päässyt erityisasemaan :)

Röllin kurista pitää huolen 10-vuotias rottweilernarttu nana, joka komentaa tarpeen tullen jos liikaa meinaa ruveta riehuttamaan! Vanhaa neitiäkin joskus rupee lenkillä lapsettamaan ja Rölli saa nanankin riehumaan vähän itsensä kanssa! Aluksi oli ongelmana, että rölli kun pääsi ovesta vapaana ulos, se paineli pää viidentenä jalkana niin kauas kun pippuri kasvaa. Ja se perässä kuka sattui oven sille avaamaan,(ei kiva aamulla 6 aikaan!!!) Mutta nyt on tilanne korjautunut ja luoksetulo onnistuu mainiosti niin kotipihassa kuin lenkilläkin. Tottista ollaan opeteltu ja röllistä on tullut kuuliainen poika.

Uskomaton energiapakkaus! Rölli rakastaa ihmisiä, sekä on kissojen kaveri, ja Nana on sen tuki ja turva. Rölli leikkuutettiin hiljattain, vauhti ei ole hiljentynyt yhtään, mutta lenkillä muille uroksille räyhäys on jäänyt vähemmälle. Rölli viihtyy erityisen hyvin iitan (villakoira sekoitustyttö, ent. Stella, pelastetaan koirat ry:n kautta otettu)kanssa ja remuamisella ei ole mitään rajaa kun tämä kaksikko pääsee yhteen! Oli onni, että Rölli osui meidän kohdalle! TERVEISIN: RÖLLI, NANA JA PERHE

***

Uros