Amigo

Lisätty sivulle: 2007-01-02

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Amigo
12/2006 Amigo sai oman kodin

***

Kuulumisia kodista:

1/2007 Pieni väliaikatiedotus teille Amigon elämästä kanssamme. Kutsumme herraa Amiksi ja nimi on mennyt hyvin perille. Olemme Amiin kaikki aivan lääpällämme, on tosi ihana ja fiksu koira. Ami on kotiutunut hyvin ja tämä toinen viikko on selvästi vahvistanut kotiutumista. Häntäkin on yllättäen noussut selän yläpuolelle ja on kippurassa kun lenkkeillään.

Ulkona Ami ei enää vedä juuri lainkaan, mikä on hieno juttu ottaen huomioon koiran voimat jotka vaan kasvavat kun lihaa tulee lisää luiden päälle. Poika on selvästi huomannut, että lenkille pääsee jatkossakin ja muita koiriakin tapaa. Aiemmin toisten koirien näkeminen pisti Amissa sellaisen touhun päälle, että taluttaja sai keskittää kaikki voimat Amin pitelemiseen. Ami suhtautuu koiriin erittäin ystävällisesti kokoon ja sukupuoleen katsomatta.

Ruoka maistuu ;) ja ‘luitakin’ Ami on oppinut kaluamaan. Maksalaatikko saa poitsun suorastaan itkemään innosta. Ami osaa odottaa vuoroaan omalla makuupaikallaan kun me syömme ruokapöydässä eikä tule kerjäämään vaikka mieli selvästi tekisi. Amia on selvästikin opetettu aiemmin siellä jossain.

Rapsutusta poika saa yllin kyllin ja käpälä pojalla käy; hellä kaveri! Viime viikolla käytiin tutustumassa tulevan kodin (omakotitalon) pihaan ja Ami omaksui heti reviirin itselleen. Naapurin räksyttävä koira sai kuulla kuka on pihan valtias ja naapurin räksytys loppui siihen.

Ensi viikolla mennään eläinlääkärille ottamaan tehosterokotus ja jutellaan Amin ravinnosta ym. Eli hyvässä hoidossa on poika ja olemme kaikki tyytyväisiä ja iloisia Amista! T: Niina

***

Uroskoira, aikuinen