Ama

12.06.2021

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi

Ama etsii aktiivista ja liikunnallista kotia

Amasta otetaan kyselyjä vastaan tällä hetkellä ainoastaan sähköpostitse. Kerrothan kattavasti koirakokemuksestasi ja millainen koti sinulla olisi Amalle tarjota.

09.06.2022

Kaunis Ama etsii uutta kotia. Ama ottaa vieraat vastaan innoissaan, hakeutuu rapsutettavaksi ja tutkii onko tulijalla mahdollisesti mitään herkkuja. Miehiä hieman arastelee, rohkaistuu kuitenkin herkkujen avulla tutustumaan lähemmin. Aman rotuperimästä löytyy laikaa ja mahdollisesti huskya joten kyseessä on hyvin energinen paketti. Tulee toimeen toisten koirien kanssa, sijoitetaan varmemmin uros koiran kaveriksi. Hihnassa kulkee nätisti välillä intoutuu hieman vetämään, kuuntelee kuitenkin hienosti käskyjä. Toisia koiria katselee kiinnostuneesti mutta ei rähjää hihnassa. Omaa jonkin verran riistaviettiä, mielellään lähtisi kaikkien oravien ja lintujen perään, myös kissaa olisi mukava jahdata. Tarvitsee vielä peruskoulutusta kaikkiin arjen touhuihin. On luonteeltaan todella lempeä, nauttii läheisyydestä ja tykkää olla kaikessa talon touhuissa mukana. Tulee toimeen lasten kanssa, pienemmät voivat helposti jäädä tämän vauhtitytön jalkoihin joten varmemmin sijoitetaan perheeseen jossa on jo kouluikäisiä lapsia. Yksin jäädessään on vinkunut ihmisen perään mutta rauhoittunut sitten odottelemaan eikä ole tehnyt tuhoja yksin ollessaan. Ihmisen palatessa kotiin tulee innolla vastaan ja saattaa saada juoksuhepuleita kunnes heittäytyy maahan odottelemaan rapsutuksia. Amalle haetaan liikunnallista kotia omakotitalosta ja tulevan omistajan tulee sitoutua huolehtimaan koiran päivittäisestä liikunnasta, koulutuksesta sekä aktivoinnista. Energisenä koirana Ama varmasti viihtyisi jonkin mukavan harrastuksen parissa. Ei sijoiteta ulkokoiraksi eikä ensimmäiseksi koiraksi. Ama on sisäsiisti ja sijaiskodissa Tampereella jonne tyttöön pääsee sovitusti tutustumaan.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 600 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja nelosrokotteen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus ja kennelyskä), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Koiran mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Tiedustelut

Minna / 050 307 1742

Soittoajat: ma-pe klo 10-18

minnarekkurescue.com

Kyselyt puhelimitse AINOASTAAN edellämainittuina ajankohtina! Toivon ensimmäistä yhteydenottoa puhelimitse.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.

Huomioithan kuvausta lukiessasi, että eläimen käytös yleensä muuttuu ainakin jonkin verran sen kotiuduttua! Varaudu etukäteen mahdollisiin ongelmiin, koska koirat ovat yleensä kouluttamattomia ja koulutus/sopeutuminen vie oman aikansa. Eläintä ei tule ottaa koskaan säälistä.