Alya

Lisätty sivulle: 2010-02-02

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Alya
22.2.2010 Alya sai kodin

***

Narttukoira, synt. 4.7.2009, kotihoidossa Suomessa

16.2.2010 Hei kaikki! Olen Alya, upea ja ihana dopperisekoituspentu, ikää 7 kk. Tiedän, mitä haluan ja minusta löytyy omaa tahtoa, vaikka välillä vähän uudet asiat pelottavatkin. Ruoka on minulle erittäin tärkeää ja puolustan sitä kyllä tarvittaessa hampaat irvessä toisilta koirilta, luulen kuitenkin että voisin oppia tästä tavasta pois kunhan sopeudun siihen että ruokaa on saatavilla.

Mielestäni täällä kotihoidossa tuo kaverikoira saa paljon parempaa ruokaa eli yritän ensin syödä hänen ruokansa, sitten vasta omani. Olen aika vikkelä ;) Eli siis jos jäi kellekään epäselväksi… Minä R-A-K-A-S-T-A-N ruokaa! Opin todella nopeasti uusia asioita ja varsinkin nakeilla! Tästä voisi olla hyötyä vaikkapa toko-kentällä :)

Minä myös rakastan lunta, kunhan tuo kaverikoira suojelee vieressä hääräykseni ajan. Emäntä sanoo minua välillä häsläksi, mutta minkäs minä sille voin, että kaikki vain on uutta ja ihanaa? Toisista koirista tykkään vaihtelevasti eli riippuu sen sekunnin mielialastani ja voin muuttaa mieltäni helposti. Minua ei ole koulutettu vielä paljoa, enkä ole vielä sisäsiisti, mutta harjoittelen jo kovasti.

Uudelta kodilta toivoisin pitkää pinnaa ja pehmeää koulutusta, sillä saatan hiukan arkailla. Ihmisille en kuitenkaan ärise. Lapsistakin tykkään. Uudelta kodilta toivon paljon energiaa opettamiseeni ja ehdottomasti koirakaveria suojelemaan minua. Kaverin kanssa ollessani kärsin eroahdistuksesta äänekkäästi, mutta huomattavasti äänekkäämmin ilman kaveria, joten olisikin hyvä että kodissani otettaisiin tämä huomioon. Kuntoni on tällä hetkellä vielä heikko eli minusta ei vielä ole kovin pitkille lenkeille, mutta tulen varmasti olemaan suuuupernopea ja energinen pakkaus. Minustahan riittäisi kerrottavaa, vaikka romaaniksi, mutta kiinnostuneet saavat kysellä sitten lisää, kunhan siis ovat valmistautuneita minuun! :)

8.2.2010 Alya siirtyi Suomeen kotihoitoon

2.2.2010 Virumaan tarhalla kotia etsinyt Ella-dobberisekoitus sai kotonaan vahinkopennut jotka etsivät nyt omaa kotiaan tarhalla.

Aly luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna ja loishäädettynä. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kulukorvaus 180 euroa