Älice

Lisätty sivulle: 2008-09-04

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Älice
9/2008 Älice sai kodin Hyvinkäältä

***

Kuulumisia kodista:

25.12.2008 Älice toivottaa Hyvää Joulua kuvien kera :)

1.10.2008 Lisätty Älicelle kuva kodista.

***

Narttukoira, noin 1v.

13.9.2008 Älice on utelias pikkuneiti ja tällä kertaa se vastaanotti minut häntä hurjasti heiluen ja hyppien. Älice tulee ulkosalla toimeen toisten koirien kanssa, mutta silti se on selvästi dominoiva koirien seurassa. Varmuudeksi tytölle etsitään kotia ainoana koirana.

4.9.2008 Älice on arviolta noin 1-vuotias pienikokoinen narttukoira Pärnun tarhalla. Pikkuinen Älice asustaa samassa häkissä Gamma-pennun kanssa. Älice vaikuttaa melko rauhalliselta ja hiljaiselta koiralta, ainakin jos sitä vertaa energiseen Gamma-pentuun:).

Otamme sekä Älicen että Gamman häkistä lenkille. Hiukkasen Älicea tarhan haukkuvat koirat tuntuvat häiritsevän, mutta rohkeasti tämä pieni tyttö silti painaa eteenpäin :). Älice tuntuu nauttivan ihmisen seurasta, ja se istuskelee vieressämme nurmikolla rauhallisen oloisena. Älice ei kuitenkaan vaikuta miltään “sylikoiralta” vaikka pienikokoinen onkin. Tyttö ei pahemmin tuo itseään tykö ihmiselle mutta silti se vastaanottaa tyytyväisenä saamansa rapsutukset. Tuttuja ihmisiä kohtaan Älice on kuulemma luottavaisempi.

Gamma-pentu on jatkuvasti Älicen kimpussa ja kun Älice saa Gamman riehumisesta tarpeekseen ilmoittaa se siitä napakasti pennulle. Älicea kyllä voisi ajatella urokoiran kaveriksi, mutta mikään yltiöenerginen sen tuleva kaveri ei voisi olla. Välillä Älice innostuu itsekin hiukan leikkimään ja juoksemaan minua ympäri.

Älice on säkäkorkeudeltaan noin 30 senttimetriä. Älicea ei luovuteta pienten lasten perheeseen.

Yhdistys huolehtii koiran kuljetuksesta Tallinnaan, josta uusi omistaja hakee koiran. Koira luovutetaan uuteen kotiin sirutettuna, rokotettuna, sekä loishäädettynä. Lisäksi sillä on eu-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kulukorvaus koirasta on 150 euroa.