Alhana (nyk. Verena)

Lisätty sivulle: 2009-01-13

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Alhana (nyk. Verena)
1.3.2009 Alhana sai kodin Espoosta

***

Kuulumisia kodista:

17.4.2009 Meil on menny tosi hienosti Verenan kanssa. Se on alusta asti ollu täysin sisäsiisti ja muutenki tosi kiltti. Ei oo rikkonu mitään ja kissojen kanssa on parasta kaveria. Se on sellanen magneetti ettei koskaan oo muutamaa metriä kauempana meistä. Kotonaki yrittää melkein suihkuun tulla mukana :D Kaikki siis tosi hyvin ja ollaan tosi onnellisia et saatiin just se :)

***

Narttupentu, 8kk

3.2.2009 Alhanan arkuudesta ei tunnu olevan enää tietoakaan. Neitokainen juoksee meidän viraidenkin ihmisten luokse avoimesti ja hyppii vasten kerjäten huomiota. Kuvailisinkin Alhanaa sanoille pentueen rauhallisin ja harkitsevin. Alhana on myös pentueesta suurin. Kitiaran ja Ushan tohottaessa ympärillä, tyytyi Alhana hiukan rauhallisempaan touhuamiseen. Mikään tossukka sohvaperuna ei Alhanakaan kuitenkaan ole ja tulevan kodin on hyvä tehdä tytön kanssa muutakin kuin maata sohvalla :)

13.1.2009 Alhanan emo päätyi yhdelle Haapsalun tarhan työntekijöistä. Edellinen omistaja oli hakannut narttua ja hoitanut sitä muutenkin huonosti. Uudessa kodissaan emo oli synnyttänyt 5 pentua, jotka hakevat nyt sivuillamme kotia ja Alhana on yksi niistä.

Alhana on pentueen “pahnanpohjimmainen” joka rakastaa hoitajan vieressä oloa ja uudet asiat jännittävät neitokaista. Tulevalta omistajalta vaaditaankin halua ja aikaa kasvattaa Alhanasta kunnon koirakansalainen. Tyttönen pitää toisten koirien kanssa leikkimisestä ja kodissa voisikin olla tyttöä odottamassa rohkeampi koira hiukan mallia näyttämässä. Alhanalta löytyy arkuudestaan huolimatta myös energiaa ja aivan sohvaperunaksi ei tästä neidosta varmasti ole. Alhanasta kasvaa n. polvenkorkuinen neitokainen. Tytön hoitopaikassa on myös kissoja ja pieni lapsi joten näidenkin seuraan Alhana on tottunut.

Kulukorvaus koirasta on 150 euroa. Uusi omistaja hakee koiran Tallinnasta yhdistyksen opastuksella. Kulukorvaus sisältää rokotuksen, madotuksen, ulkoloishäädön sekä tunnistusmerkinnän. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.