Albus

Lisätty sivulle: 2008-03-14

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Albus
11.6.2008 Albus sai kodin Kangasalta

***

Kuulumisia kodista:

4.7.2008 Albus muutti meille kesäkuun 11. päivä ja jokainen päivä on ollut meille kaikille loistava! Sekä minä emäntänä, että Albus koirana on varmasti nauttinut joka hetkestä. Albus tulee hienosti toimeen kaikkien lasten kanssa, jopa vauvan. Albus nauttii rapsutuksista, ruoasta erityisesti ja vapaana olemisesta, juoksee spurtteja pitkin pihaa nuoruutensa innolla. Mökillä nauttii ulkona olemisesta, ei kaipaa tuvan lämpöön kuin sateen tullen.

Remmikäyttäytymisestäkin poika ansaitsee lähes kunniamaininnan, kulkee hienosti yhtään kiskomatta tai muuten hötkyilemättä. Ainoastaan vastaan tulevat koirat aiheuttavat rähinäkohtauksen. Mutta kaiken kaikkiaan koiraelämämme on ollut varsin onnekasta ja onnellista!! -Kati

***

Kastroitu Uros, noin 1v. Tallinnan Loomade Hoiupaikissa

2.6.2008 Albus on kastroitu Rekkujen toimesta :)

4.4.2008 Lisätty Albukselle uusia kuvia!!

14.3.2008 Albus on tuotu tarhalle yhdessä veljensä Blancon kanssa 29.2.2008. Niiden elämän alkutaipale ei ole ollut ruusuista, sillä niitä on pidetty huonosti ja ne on otettu omistajaltaan pois. Lähestyessäni poikien häkkiä molemmat katselevat kuitenkin uteliaina tuloani. Albus antaa hienosti kiinnittää hihnan kaulaansa ja ottaa varovasti vastaan rapsutukset. Hihnassa Albus kulkee nätisti. Se ei juuri vedä eikä hötkyile. Koipi nousee jo komeasti ja muutama ruopaisu perään todistamaan että kyllä Albus kuitenkin oikea uros jo on :)

Albus on veljeskaksikossa selkeästi pomo. Se tarkkailee ympäristöään korvat koholla ja päästää ilmoille jopa haukun kun näköpiiriin ilmaantuu toinen koira. Albus on helposti hallittavissa, mutta tulevan kodin on paneuduttava pojan hihnakäyttäytymiseen.

Rapsutuksista Albus pitää. Kun hihnassa ollaan tutustuttu toisiimme enemmän, hivuttaa poika päätään käteni lähelle ja nautiskelee saamastaan huomiosta. Palauttaessani poikia takaisin häkkiinsä, on Albus sitä mieltä että hänpä voisi lähteä vielä uudestaan lenkille. Albuksen säkä on n. 60-65cm.

Albukselle on nyt hakusessa koti jossa poika saa sopivassa määrin rajoja ja rakkautta ja jossa Albus saa rauhassa oppia luottamaan ihmisiin taas täysin. Albusta ei luovuteta toisen uroksen kaveriksi.

Uusi omistaja noutaa Albuksen Tallinnasta yhdistyksen opastuksella. Albuksen kulukorvaus on 100 euroa. Albus on valmis matkustamaan uuteen kotiin alkaen 21.3.