Aissa (nyk. Hilla)

Lisätty sivulle: 2015-02-04

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Aissa (nyk. Hilla)
7.2.2015 Aissa sai kodin Tammelan seudulta.

***

Kuvia ja kuulumisia kodista:

15.2.2015 Kiitos ihanasta koiruudesta Rekku Rescuelle! Hilla (ent. Aissa) on nyt ollut kaksi viikkoa Suomessa, josta ensimmäinen kului kotihoidossa Somerniemellä ja nyt toinen viikko on totuteltu uuteen kotiin täällä maalla, Tammelassa. Tyttö on perusluonteeltaan tomera ja utelias nelikuinen pentu, jolle ruoka maistuu ja joka rakastaa luiden jyrsimistä ja kaikenlaisia risuja ja keppejä. Monet kodin ulkopuolisen maailman äänet ja tapahtumat saavat neidin vielä ujoksi ja jännittyneeksi. Miksi niiden metsureiden täytyy juuri nyt harventaa Hillan lähimetsää? Onneksi koti kuitenkin on turvapaikka, jonne Hilla pyrkiikin heti takaisin säikähdettyään. Ja jos ollaan kauempana kotoa, hakee Hilla turvaa tuttujen ihmisten luota. Hilla on oppivainen pentu, joten istuminen ja luoks tulo alkaa jo sujua. Tyttö myös oppi todella nopeasti kävelemään nätisti hihnassa. Sisäsiisteyttä treenataan ja Hilla tekee kyllä mielellään tarpeensa ulos, jos tyhmä ihminen tajuaa ajoissa koska on ulosmenon aika. Kotona tarpeet kuitenkin tehdään yleensä paperille, vaikka sanomalehtiä on myös erityisen kiva repiä. Hillan hampaat ovat juuri vaihtumassa ja kaikkea mitä nyt vastaan sattuu pitää purra. Olemme naureskelleet, että Hilla on pystyhankien koira, sillä sen mielestä ilmiselvä lenkkipolku menee keskeltä hankea. Lintulaudalla ruokailevia lintuja on myös erityisen kiinnostavaa tuijottaa ja kuunnella niiden sirkutusta.

Odotamme mielenkiinnolla millainen, minkä näköinen ja kokoinen koira Hillasta kasvaa. Mutta niin tai näin – sillä ei ole mitään väliä, meidät kaikki pikkuneiti on jo täysin valloittanut !

***

Leikattu narttu, 4 kk. Kotihoidossa Somerniemellä.

4.2.2015 Olen Aissa, leikattu narttu ja pienin joukosta, mutta sisua löytyy. Olen pienen ketunpojan näköinen tytttö. Lempijuttuni on maata ruokakipassa ja syödä siinä maatessa. Olen kova tyttö touhuamaan ulkona. Lumi pöllyää kun Aissa juoksee isompien koirakavereiden kanssa. Osaa tehdä tarpeet ulos, mutta ei vielä sisäsiisti, koska tullut vasta 1.2.2015 tarhalta kotihoitoon.

Tykkään rouskutttaa luita, kun hampaat taitaa olla menossa vaihtoon, muta niin se on täällä muillakin hoitokoirilla. Ollaan aika saman ikäisiä, mutta ei onneksi saman näkoisiä:) Tuo mun sisko Sabina on mua paljon isompi niinkuin kaikki täällä olevat hoito- ja talon omat koirat.-

Mutta soittele ja sovitaan treffit, niin hoitomamma kertoo miten minut tavoittaa:) Terveisin Aissa

Koira luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna, loishäädettynä sekä leikattuna. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Koiran mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun. Kulukorvaus leikatusta koirasta on 300 euroa.