Aimo (Bellan pentu)

Lisätty sivulle: 2007-10-10

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Aimo (Bellan pentu)
1.11.2007 Aimo sai kodin Ähtäristä

***

Kuulumisia kodista:

26.12.2007 Terveiset Ähtäristä! Aimo on hyvin kotiutunut Ähtäriin ja on kiltti poika. Pitää isosiskoaan Elliä kurissa ja nuhteessa. Kova poika juoksemaan, kun lähdetään ulkoilemaan. Ei pitänyt yhtään, kun eläinlääkäri antoi rokotuksen ja taas joulun jälkeen on uusi rokotus edessä. Pikku hiljaa alkaa olla sisäsiisti. Enää vain mielenosoitukseksi päästellään sisälle. Availi joululahjansa itse hienosti eikä tarvinnut kuin pikkuisen katsoa isosiskolta mallia sekä käydä tarkastamassa ja maistamassa myös Ellin saamat lahjat. Terveisin Niina ja Kai

***

Urospentu

10.10.2007 Sivuillamme kotia etsinyt Bella (http://www.rekkurescue.com elain.php?id=1440) synnytti kodissa 10 pentua. Pennut syntyivät 8.9.2007 Pennut ovat saaneet alkunsa tarhalla, joten isästä ei ole tietoa.

Pennuista kasvaa joko keskikokoisia tai isoja, ja siitä syystä etsimme niille koirakokemusta omaavia koteja.

Kaikki pennut on sosiaalisia ja elävät hoitokodissa perheen keskellä ja ovat tutustuneet kissaan ja lapseen :) Pennut luovutetaan viikolla 44.

Tulevan omistajan tulee sitoutua kouluttamaan pentu yhteiskuntakelpoiseksi, ja mahdollisesti osallistua esimerkiksi paikallisen koirakoulun pentukoulutukseen ongelmien välttämiseksi. Tulevaisuudessa olisi myös suotavaa steriloida/ kastroida koira, uusien vahinkopentujen välttämiseksi.

Aimo on kovasti äidinsä kaltainen, rauhallinen, nätti ja ujo. Mutta pureskelee varpaita mielellään pienen haistelun jälkeen :)

Pennut luovutetaan madotettuina, eläinlääkärin tarkastamina sekä tunnistusmerkittyinä.